Yandex Metrica

TikTok ve sosyal medya fenomeni Cellat36 kimdir?

TikTok ve sosyal medya fenomeni Cellat36 kimdir?

Sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Cellat36 rumuzlu kullanıcı, büyük bir hayran kitlesine sahip. Peki Cellat36 kimdir? Tiktok fenomeni Cellat36 gerçek adı nedir?

Kimdir

27.04.2024, 01:59

TikTok fenomeni Cellat 36 'nın gerçek ismi, hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Sosyal medya fenomeni cellat36 kimdir, nereli? İnstagram'da ve TikTok'ta kaç takipçisi var? Cellat36 hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR DENİZ (CELLAT36) KİMDİR?

5 Haziran 1999 doğumlu olan Cellat36’nın gerçek adı Özgür Deniz. Sosyal medyada oldukça geniş bir kitleye sahip olan Cellat36, TikTok adlı sosyal medya platformunda en tanınan isimler arasında yer alıyor. 7.3 milyon takipçisi olan Özgür Deniz, sosyal medyada değişik video içerikleri üretiyor. Aslen Karslı olan Özgür Deniz, TikTok hesabında Cellat36 ismini kullanıyor. Deniz, ikizler burcudur. 1.85 boyu olan Özgür Deniz, TikTok hesabının yanında Instagram hesabını da oldukça aktif kullanmaktadır. Instagram hesabında ise 1.2 milyon takipçisi vardır.

Özgür Deniz TikTok hesabı : @cellat36

Özgür Deniz Instagram hesabı : @cellatiniz

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading