Yandex Metrica

Survivor Mert'in eski aşkı Yağmur Ünal kimdir, kaç yaşında? Yağmur Ünal kimin kızı?

Survivor Mert'in eski aşkı Yağmur Ünal kimdir, kaç yaşında? Yağmur Ünal kimin kızı?

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal ile bir dönem fırtınalı aşk yaşayan, Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal'ın hayatı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Peki, Yağmur Ünal kimdir, nereli? Yağmur Ünal kaç yaşında ve sevgilisi var mı?

Kimdir

23.04.2024, 09:34

Survivor Mert Öcal'ın ihanetleri ile gündeme gelmesinden sonra eski aşkları da araştırıldı. Bir dönem Mert Öcal ile aşk yaşayan Yağmur Ünal'ında hayatı sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırma konusu oldu. Peki, Türkan Şoray ile Cihan Ünal'ın kızı olan Yağmur Ünal kimdir? Yağmur Ünal kaç yaşında, aldatıldı mı?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray'dır.

Babasının ilk eşi manken Sabiha Tarhan'dan olma Irmak Ünal (d.1977) adında ablası vardır. İlk ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra Liseyi İsviçre'de okudu. Sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken farklı stajlar yaptı. Buna verilecek örneklerden biri, Saatchi&Saatchi reklam ajansında ve bir kanalın program bölümünde deneyimleri oldu.

Üniversitenin ardından New York'ta medya üzerine master yaptı. Devamında New York'taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj gördü, ve İstanbul'a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene çalıştı.

Yağmur Ünal, Yasemin Arslan isimli bir arkadaşıyla beraber Tokyo Medya isimli bir yapım şirketi kurdu.

İlk olarak da 1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan "Çılgın Teyzeler" adlı yarışma programının yapımcılığını üstlendi. 8 hafta, 40 bölüm süren yarışma 23 Ağustos 2013 tarihinde bitti.

Haziran 2015 ayında Muğla'nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı ve Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmenliğini annesi Türkan Şoray yapmıştır.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

YAĞMUR ÜNAL VE MERT ÖCAL AYRILDI MI?

1.5 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıracakları düşünülen Mert Öcal ve Yağmur Ünal çifti sürpriz bir kararla ayrılmıştı. İddialara göre Ünal, Öcal'ı aldattı ve bunu öğrenen Mert Öcal ilişkisini sonlandırdı. Yağmur Ünal'ın Mert Öcal'dan önceki ciddi ilişkisinin de ihanet nedeniyle bittiği, Ünal'ın, sevgilisi varken ABD'li bir iş insanıyla kaçamak yaptığı öne sürülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading