Yandex Metrica

Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, sosyal medya paylaşımları ile gündeme geldi. Peki, Kurretülayn Matur kimdir? Kurretülayn Matur kaç yaşında ve nereli?

Kimdir

25.04.2024, 09:59

Survivor Ekstra’nın sunucusu Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur, sosyal medya hesabından küvetli bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımı ile adından söz ettiren Kurretülayn Matur’un hayatı merak edilir oldu. Peki, Kurretülayn Matur kimdir? Kurretülayn Matur kaç yaşında ve nereli? İşte tüm detaylar…

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR?

31 Ekim 1990 yılında Ankara’da doğan Kurretülayn Matur’un isim anlamı Arapça’da nur gözlü anlamına geliyor. Babası Mardinli olan Matur’un annesi de Ispartalıdır. 2012 yılında Kanal D'de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener'in, 2. Sezon Zuhal Topal'ın sunduğu "Kazanmak İçin 1 Dakika" adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin liranın sahibi oldu.

2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler'in başrollerinde olduğu "Merhaba Hayat" adlı dizide Dilek karakterine hayat verdi.

2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yarışma programı "Ütopya" adlı yarışmada Kurretülayn Matur; Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Ahmet Arda Sezen, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan, Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarıştı.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

KURRETÜLAYN MATUR EVLİ Mİ?

Fenomen isim Kurretülayn Matur, katıldığı Ütopya yarışmasında tanıştığı, Survivor Ekstra sunucularından Semih Öztürk ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading