Yandex Metrica

Serenay Aktaş kimdir? Sevmek Zamanı Leyla'sı Serenay Aktaş kaç yaşında, nereli?

Serenay Aktaş kimdir? Sevmek Zamanı Leyla'sı Serenay Aktaş kaç yaşında, nereli?

Serenay Aktaş, adını ilk olarak Survivor'da duyurdu. Serenay Aktaş, günümüzde televizyon dizilerinde rol almaktadır. Sevmek Zamanı dizisinde Leyla karakterini canlandıran Serenay Aktaş, internette araştırılıyor. Peki Serenay Aktaş kimdir? Sevmek Zamanı Leyla'sı Serenay Aktaş kaç yaşında, nereli?

Kimdir

10.03.2024, 19:32

Serenay Aktaş, Sevmek Zamanı dizisinde Leyla karakyerini canlandırıyor. Adını ilk defa Survivor'da duyuran Serenay Aktaş, daha sonra Kanıt dizisinde oyunculuk deneyimini yaşadı. Peki Serenay Aktaş kimdir? Sevmek Zamanı Leyla'sı Serenay Aktaş kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. 15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbola başlayan Serenay Aktaş, iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer oldu. 21 Ocak 2015'te Beşiktaş'a transfer olacak iken Serenay Aktaş, Survivor All Star'a katıldı. Böyelikle Aktaş'ın Beşiktaş'a transferi iptal edildi.

Futbol kariyerini devam ettirmeyen Serenay ktaş, Kanıt dizisi ile ilk defa oyunculuk deneyimi yaşadı. Daha sonra Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olarak bulunan Serenay Aktaş, Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanındı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünde oynayan Aktaş, ilk sinema filmi Çılgın Dersane 3'te (Merve) rol aldı.

Serenay Aktaş, 2014 senesinde Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e başvurdu. Daha sonra Figüran isimli sinema filminde başrol olarak bulunan Aktaş, Kaçak Gelinler'de Pınar karakterini canlandırdı. 2015 senesinde Acil Aşk Aranıyor dizisinde Zeynep karakterini oynayan Serenay Aktaş, 2016 senesinde Gülümse Yeter dizisi kadrosunda bulundu. İlişki Durumu: Karışık, İlişki Durumu Evli dizilerinde oynadı. Meryem dizisinde Burcu Komiser rolünü canlandıran Serenay Aktaş, 2021 senesinde Savaşçı adlı dizide başrol karakter olarak Teğmen Selcen Efe karakterini oynadı. 

Oyuncu Serenay Aktaş, 1.73 boyundadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading