Yandex Metrica

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder kimdir, kaç yaşında? Özge Özder eşi meğer 'O Ses Türkiye'nin starıymış!

Sadakatsiz dizisinin Derya'sı Özge Özder kimdir, kaç yaşında? Özge Özder eşi meğer 'O Ses Türkiye'nin starıymış!

Özge Özder'in hayatı merak ediliyor. Dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyiciden tam not alan, Özge Özder kimdir? Özge Özder kaç yaşında? Özge Özder aslen nereli? Özge Özder aslen nereli? Özge Özder'in eşi kimdir? Detaylar haberimizde...

Kimdir

02.02.2024, 21:03

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile göz dolduran Özge Özder, sosyal medyanın gündeminde. Sadakatsiz'de Derya karakterini canlandıran, Özge Özder'in hayatı hayranları tarafından merak edilip araştırılıyor. Birçok dizide karşımıza çıkan güzel oyuncu Özge Özder kimdir? Özge Özder kaç yaşında? Özge Özder aslen nereli? Özge Özder'in eşi kim? Özge Özder'in eşi ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ÖZGE ÖZDER KİMDİR?

Özge Özder 1 Nisan 1978 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Özge Özder ortaokul ve liseyi eğitimini Ankara Özel Yükseliş Koleji'nde aldı ve daha sonra oyunculuğa olan ilgisi neden ile tiyatro ile tanışmıştır. 1996 senesinde konservatuar sınavlarına giren Özge Özder, Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü burslu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü ise derece yaparak kazanmıştır.

2000 senesinde Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü bitiren Özder, profesyonel oyunculuk hayatına BKM'de başladı. 2001 senesinde bu zamana dek aktif olarak tiyatro sahnelerinde bulunuyor. 2004-2006 seneleri arasında Kanal D'de yayınlanan Haziran Gecesi isimli dizide canlandırdığı Lale abla karakteri ile televizyon kariyerinde de büyük bir başarı yakaladı.

2005 senesinden itibaren sahneye çıkmış olduğu Şehir Tiyatroları bünyesinde aktif olarak görev yapan '3 kız Kardeş' adlı oyunda 'Nataşa' rolüyle göstermiş olduğu başarılı performans ile Bedia Muhavvit ödülünü kazandı. Aynı rolle Afife Jale ve Sadri Alışık ödüllerine de aday oldu. Özder, Leonce ile Lena isimli oyununda Lena adlı karakteriyle yine Afife Jale ödülünü kazandı.

Oyuncu FOX TV'de ekranlara gelen Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide Emel karakterine hayat verdi. Özge Özder 14 Haziran 2014 senesinde final yapan dizide senaryoda ölmesi gerekirken izleyicilerin 'Emel'in ölmesini istemiyoruz' ısrarları sonucu diziye geri dönüş yaptı. Özge Özder, 2021'nin mart ayında Sinan Güleryüz ile dünya evine girmiştir.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

SİNAN GÜLERYÜZ KİMDİR?

1986 senesinde Ankara'da doğan Sinan Güleryüz aslen Selanik göçmenidir. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde aldıktan sonra profesyonel sporcu olarak kariyerine devam etmiş ve boks ile voleybol branşlarında milli sporcu olarak görev yapmıştır. Daha sonra ise spor kariyerine veda eden Güleryüz, İstanbul'a gelerek burada müzikle ilgilenmeye başladı. Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında ünlenen Sinan Güleryüz, şimdilerde müzik kariyerine devam ediyor.

İlk şarkısını 2018'de Bora Öztoprak'ın Deli Yar şarkısı ile yapan Sinan Güleryüz; Cosmopolitan, Men's fitness ve Men's health dergilerinde kapak modeli olarak çıktı. Eşi Özge Özder ile yaptığı Senle Ben ve Biz Bize şarkıları ile ödüller kazanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading