Yandex Metrica

Rüzgar Erkoçlar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar eşi kim?

Rüzgar Erkoçlar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar eşi kim?

Rüzgar Erkoçlar eski hali ile olduğu gibi yeni imajıyla da gündeme bomba gibi düştü. Bu haber üzerine vatandaşlar internette "Rüzgar Erkoçlar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar eşi kim?" araması yapmaya başladı. Peki Rüzgar Erkoçlar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar eşi kim?

Kimdir

02.04.2024, 00:23

Rüzgar Erkoçlar eski hali ile akıllarda Emret Komutanım dizisinin Foto Fato karakteri olarak bulunmaktadır. Rüzgar Erkoçlar yeni imajıyla bir daha gündeme geldi. Bunun üzerine internette "Rüzgar Erkoçlar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar eşi kim?" dşye araştırılıyor. Peki Rüzgar Erkoçlar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar eşi kim?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Rüzgar Erkoçlar 26 Mart 1986 tarihinde İstanbul'dadoğru. İlk ismi Nil Erkoçlar olan Rüzgar Erkoçlar oyunculuğa on yaşında reklam filmlerinde oynarak başladı. 

Oyuncu Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı bir reklam filmi ile tanındı. Daha sonra pek çok projede bulunan Erkoçlar, ilk olarak Berna Laçin'in başrol olduğu Seni Yaşatacağım adlı dizide rol aldı. Seni Yaşatacağım dizisinden sonra Kadir İnanır'ın başrol olduğu Bütün Çocuklarım adlı oynadı.

Erkoçlar en fazla bir dönemin popüler dizisi olan Emret Komutanım’da canlandırdığı “Foto Fato” karakteriyle herkes tarafından tanındı.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse Erkoçlar hakkında Twitter'da, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu haberini verdi. Uzun süre hormon tedavisi olan Erkoçlar, Nil ismini operasyon sonrasında Rüzgar ile değiştirdi.

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Eylül 2017 tarihinde Tuğba Beyazoğlu ile evlendi.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

FİLMOGRAFİ

Sinema
2006 Emret Komutanım Şah Mat

Televizyon
2002 Seni Yaşatacağım
2004 Bütün Çocuklarım
2005/2008 Emret Komutanım
2008 Elif
2008 Üvey Aile
2009 Hesaplaşma
2010 Maskeli Balo
2010 Çakıl Taşları
2012 Yamak Ahmet
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading