Yandex Metrica

Rıdvan Duran kimdir? Aile Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran nereli, kaç yaşında?

Rıdvan Duran kimdir? Aile Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran nereli, kaç yaşında?

Resmi Gazete'de yayınlanan kararla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına Rıdvan Duran atandı. Bu gelişmelerden sonra Rıdvan Duran kimdir, nereli, kaç yaşında? gibi sorulara yanıt aranıyor.

Kimdir

02.04.2024, 16:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'deki kararlara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığına, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran atandı. Vatandaşlar Rıdvan Duran'ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

RIDVAN DURAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç ise görevden alındı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, 1972 yılında Sakarya’da doğdu.

Sakarya İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde üniversite eğitimini tamamladı.

Sakarya Üniversitesi’nde “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü”nde master yapan Duran, Sakarya’da yerel bir radyo kurdu ve radyonun Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.

1994 yılında Adapazarı Belediyesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Duran, 1996-2004 yılları arasında Adapazarı Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı.

2004-2008 yılları arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yapan Duran, SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2014-2017 arasında Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’nde İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak görev yaptı.

Rıdvan Duran, 2017 yılında İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü oldu, 2018 yılında ise İBB Kültür Daire Başkanlığı görevine atandı.

16 Ağustos 2019 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olarak görevlendirilen Duran, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı ve Başkan Vekilliği görevlerinde de bulunmuştur.

Halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanı ve Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıdvan Duran, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading