Yandex Metrica

Eylem Tok kimdir? Eylem Tok hangi kitapları yazdı?

Eylem Tok kimdir? Eylem Tok hangi kitapları yazdı?

İstanbul Eyüpsultan'da 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.'nin kullandığı lüks araç yol kenarında bekleyenlere çarptı. Kaza sonucu 1 kişi öldü. Kazayı yapan ehliyetsiz sürücünün ünlü yazar Eylem Tok'un oğlu olduğu öğrenildi. Eylem Tok kaza sonrası olay yerine gelerek oğlunu Mısır'a kaçırdı. Eylem Tok ve oğlu hakkında ise kırmızı bülten çıkarılıyor. Son gelişmelerin ardından Eylem Tok kimdir? Eylem Tok hangi kitapları yazdı? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Yaşam

23.04.2024, 17:45

Bozulan ATV'sini yol kenarına çeken Oğuz Murat Aci ve arkadaşlarına çarpan ehliyetsiz sürücü T.C.'nin yurt dışına kaçtığı belirlenmişti. T.C.'yi annesi Eylem Tok tarafından kaçırıldığı öğrenildi. Ünlü yazar Eylem Tok'un kim olduğu ise merak edilmeye başlandı.

Tarkan Trendyol reklamı nerede, hangi ilde çekildi? Suluca-Kürkçüler-Yürekli-Dağcı nerede? Tarkan Trendyol reklamı nerede, hangi ilde çekildi? Suluca-Kürkçüler-Yürekli-Dağcı nerede? Haberi Görüntüle

EYLEM TOK KİMDİR?

İstanbul'da yaşamını sürdüren Eylem Tok uzun yıllar iş dünyasında yöneticilik yapmıştır. Roman, şiir, öykü ve çocuk masalı yazmıştır. Ayrıca bir dönem fotoğrafçılık da yapmıştır.

2010 yılında sokak fotoğrafçılığıyla başlamış ve sinema dünyasına adım atmıştır.

Senaryosunu kendi yazdığı “Sintiyatpera” adlı ilk kısa filmini çekmiştir. 

Senaryo alanında yer aldığı projeler pek çok uluslararası ödüle layık görülmüştür. 

Eylem Tok’un Türkiye’de “Mihr”, “Allah’ın Piyonları” adında yayınlanmış iki romanı bulunuyor. Ayrıca İngiltere’de de yayınlanmış iki çocuk masalı kitabı vardır.

Kendini masalcı olarak tanımlayan Eylem Tok, çocuklar ve gençle için de kitaplar kaleme almaya başladı. Bunlardan ilki olan Dev ile Üç Cüce adlı romanı önce İngiltere’de The Giant and the Three Dwarves adıyla yayımlandı ve Kanada, Amerika gibi ülkelerde aynı anda satışa çıktı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

EYLEM TOK'TAN AÇIKLAMA

Yazar Eylem Tok yaşanan olayların ardından sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda şunları söyledi: "Her gün 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Hiçbir zaman burada kalmak, bu suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı onun. Ama annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın. Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım, bunlar doğru değil. Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

4

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading