Yandex Metrica

Pelin Batu kimdir, kaç yaşında? Pelin Batu nereli?

Pelin Batu kimdir, kaç yaşında? Pelin Batu nereli?

Pelin Batu eşi ile ayrılma kararı sonrasında merak edilmeye başladı. Vatandaşlar internette 'Pelin Batu kimdir, kaç yaşında? Pelin Batu nereli?' araştırılıyor. Peki Pelin Batu kimdir, kaç yaşında? Pelin Batu nereli?

Kimdir

25.04.2024, 11:58

Pelin Batu, eşi ile boşanma sürecine girdi. Bu haber üzerine vatandaşlar 'Pelin Batu kimdir, kaç yaşında? Pelin Batu nereli?' araması yapıyor. Peki Pelin Batu kimdir, kaç yaşında? Pelin Batu nereli?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

PELİN BATU KİMDİR?

Pelin Batu 27 Aralık 1977 tarihinde Ankara’da doğdu.

Pelin Batu'nun babası İnal Batu’nun diplomat olması nedeniyle çocukluğu çeşitli ülkelerde geçti.  Liseyi New York’taki Marymount School’da okuyan Batu, Mannes College The New School for Music’te müzikal ve tiyatral eğitim aldı. Daha sonra New York Üniversitesi’nde edebiyat ve felsefe eğitimleri gören Pelin Batu, tarih bölümüne geçti. Üniversite hayatını Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Doktorasını da 2012 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden aldı.

Sinema dünyasına 1999 yılında çekilen “Harem Suare” filmiyle giren Batu, birçok film ve dizide bulundu.

Habertürk televizyonunda, Murat Bardakçı ve Erhan Afyoncu ile beraber “Tarihin Arka Odası” isminde tarih programı gerçekleştirdi. Bir dönem aynı kanalda “Rengahenk” isimli kültür sanat programını hazırladı ve sundu.

Milliyet gazetesinde “Revnak” adını verdiği bir köşede, köşe yazarlığı görevini yaptı.

Artı Bir kanalında “Alternatif-siz” programını hazırladı ve sundu. Aynı dönemde Bugün Tv’de “Yakın Tarihle Yüzleşme” programını sundu.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ROL ALDIĞI FİLMLER

Harem Suare

Hayal Kurma Oyunları

Komser Şekspir

Şellale

O Şimdi Asker

İçerideki

Bakış

Karanlıkta Makyaj

Pars: Kiraz Operasyonu

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalamayacağım

Hicran Sokağı

Yağmurdan Sonra

Kanımdaki Barut

Kayıp Armağan

Masum Kadınlar

Mandalina Kabukları

Zor Yılların Kayıp Çocukları

Şipşak Anadolu

Bir Don Juan Öldürmek

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

KİTAPLARI

Cam

Yahudilik Tarihi

Rüzgarlar Kitabı

Resim Defteri

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading