Yandex Metrica

Peaky Blinders'ın Grace Burgess'i Annabelle Wallis kimdir? Annabelle Wallis kaç yaşında ve evli mi?

Peaky Blinders'ın Grace Burgess'i Annabelle Wallis kimdir? Annabelle Wallis kaç yaşında ve evli mi?

Peaky Blinders dizisinde uzun süre Thomas Shelby'nin dedektif eşi Grace Burgess karakterini canlandıran Annabelle Wallis'in hayatı merak ediliyor. Peki, Annabelle Wallis kimdir? Annabelle Wallis kaç yaşında ve evli mi? Annabelle Wallis diziden ayrıldı mı?

Kimdir

24.04.2024, 20:41

Thomas Shelby'nin dedektif eşi Grace Burgess karakterine hayat veren Annabelle Wallis'in yaşamı ve biyografisi merak konusu oldu. Peki Annabelle kimdir? Annabelle Wallis kaç yaşında ve evli mi?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ANNABELLE WALLIS KİMDİR?

5 Eylül 1984 yılında İngiltere'nin Oxford kentinde doğan Annabelle Frances Wallis,On sekiz aylıkken ailesinin göç ettiği Portekiz'in Cascais kentinde büyüdü.

Anne tarafından büyük amcası, aktör Richard Harris'tir.Kuzenleri aktörler Jared Harris, Jamie Harris ve yönetmen Damian Harristir.Babasının tarafında, İngiliz şarkıcı Marie Lloyd'un soyundan geliyor. Ağabeyi Francis Wallis bir yönetmendir ve moda tasarımcısı Michael Kors ile şarkıcılar Pixie Lott ve Birdy için çalıştı.

Uluslararası okullara gitmenin bir sonucu olarak Wallis, akıcı bir şekilde İngilizce, Portekizce, Fransızca ve İspanyolca konuşmaktadır.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ANNABELLE WALLIS EVLİ Mİ?

Ünlü oyuncu Nisan 2018'den beri Amerikalı aktör Chris Pine ile ilişki içindedir.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ANNABELLE WALLIS PEAKY BLINDERS'TAN AYRILDI MI?

Thomas Shelby'nin dedektif eşi Grace Burgess rolünü canlandıran Annabella Wallis, 4. sezonda diziye veda etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading