Yandex Metrica

Sitede Ara

NEF'in sahibi kimdir? NEF'in sahibi Erden Timur aslen nereli ve serveti ne kadar?

NEF'in sahibi kimdir? NEF'in sahibi Erden Timur aslen nereli ve serveti ne kadar?

Galatasaray'ın stadına sponsor olan NEF'in sahibi Erden Timur kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında? Detaylarıyla sizler için derledik...

Kimdir

26.04.2024, 04:39

Galatasaray, Türk Telekom ile olan stadyum isim sponsorluğunun sona ermesinin ardından yeni sponsor arayışlarına girişti. Uzun bir bekleyişin ardından Erden Timur'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı NEF, 725 milyon TL +KDV karşılığında 5+5 yılllık bir anlaşma karşılığında Galatasaray'ın stadına isim sponsoru oldu.

Daha önce Emre Akbaba tranferinde sponsor desteği sağlayan, Galatasaray'a forma sponsoru olan ve 2021-2022 yılında Galatasaray Baskebol A.Ş'ye sponsor olan NEF'in bu tavrı Galatasaray taraftarını fazlasıyla etkilerken son olarak yüklü bir miktarla stad sponsorluğunun gelmesi üzerine, taraftarlar 'NEF'in sahibi kim?, Erden Timur kimdir? Erden Timur aslen nereli?' gibi sorular sordular.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, SERVETİ NE KADAR?

NEF'in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 16 Kasım 1981 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Üniversite yıllarından sınıf arkadaşı olan Emine Timur ile dünya evine giren Erden Timur, Ala Bade isminde bir kızı ve Yusuf Kenan isminde de bir erkek çocuğu var. Son yıllarda Galatasaray'a sağladığı önemli desteklerle öne çıkan Timur, Emre Akbaba ve Radamel Falcao transferlerinde kulübe sponsorluk olarak ciddi bir gelir sağladı.

2000'de Tarsus Amerikan Koleji’nde lise öğrenimini tamamlayan Erden Timur, 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden avukat olarak diplamasını aldı. Ardından London School of Economics’te ekonomi dalında yüksek lisans eğitimi almaya başladı. Fakat babasının rahatsızlanması sebebiyle eğitimini yarım bırakan Timur, üçüncü ayında Türkiye’ye geri döndü.

Aile şirketine ait olan bir arsada tamamlanmamış bir projeyi bitirmek için inşaat sektörüne girdi. Daha sonra 2010 yılında Erden Timur, Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. çatısı altında NEF markasını hayata geçirdi. Başta İstanbul olmak üzere Bodrum, Londra gibi şehirlerde büyük çaplı konut projeleri geliştirmeye başladı.

Bu projelerde patenti kendisine ait olan foldhome konseptini hayata geçirdi. Forbes 2020'ye yer alan istatistiklere göre 400 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 100. insanı olarak gösterildi.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

NEDEN GALATASARAY'A SPONSOR OLDU?

Galatasay taraftarlığı yüksek seviyede olan Erden', ''Galatasaray taraftarı olmanız kulübe sponsor olmanızda etkili oldu mu?'' sorusunu şu şekilde yanıtladı. “Biz NEF olarak, gayrimenkul sektöründe uluslararası marka haline gelmek ve sektörde farklılık yaratmak istedik. Bu yoldan sapmadan da rotamızı takip ediyoruz. NEF’in gelecek vizyonunun yanı sıra toplumsal fayda misyonumuzu da göz önüne aldığımızda; Galatasaray gibi uluslararası arenada başarısını kanıtlamış, Türkiye’nin lider futbol takımlarından birisiyle iş birliğine gitmenin tüm bu hedeflere ulaşma konusunda en etkili yol olduğu fikrine vardık.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading