Yandex Metrica

Mustafa Kalaycı kimdir? Mustafa Kalaycı’nın Hayatı ve Biyografisi

Mustafa Kalaycı kimdir? Mustafa Kalaycı’nın Hayatı ve Biyografisi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mustafa Kalaycı’nın hayatını ve biyografisini sizler için derledik.

Kimdir

01.04.2024, 09:53

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın hayatına dair ayrıntılar merak edilmektedir. Peki Mustafa Kalaycı kimdir, nerelidir?  

İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’nın hayatında dair merak edilen detaylar... 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MUSTAFA KALAYCI KİMDİR? 

7 Ağustos 1960 tarihinde Konya’nın Bozkır ilçesinin Üçpınar köyünde dünyaya gelen Mustafa Kalaycı, lisans öğrenimini Uludağ Üniversitesi’nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MUSTAFA KALAYCI HANGİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR? 

Çalışma hayatında çeşitli görevlerde bulunan ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu’nun (TÜBİTAK) İbra Kurulu Üyeliğini yapan Kalaycı, ayrıca Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu'nda Denetçi ve Başdenetçi olarak da görev almıştır.  

Mustafa_Kalaycı_kimdir

Daha sonra Başbakan Başmüşavirliği ve Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan Mustafa Kalaycı, aynı zamanda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Danışmanlığı görevlerini de yürütmüştür.  

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MUSTAFA KALAYCI’NIN SİYASİ HAYATI 

21 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen MHP 11. Olağan Genel Kurulu’nda Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliğine seçilen Kalaycı, 30 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen MYK toplantısında ise MHP Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 

Gerçekleşen genel seçimlerde mensubu olduğu MHP’den 23,24,25,26 ve 27. dönemlerde Konya Milletvekili seçilen ve MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine halen devam etmekte olan Mustafa Kalaycı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading