Yandex Metrica

Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında, nereli? Mesut Akusta aracın atlında kaldı!

Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında, nereli? Mesut Akusta aracın atlında kaldı!

Diş tedavisine gitmek için bindiği araçtan düşen ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın parmakları kırılan ünlü oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. Arama motorlarında, Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları aranıyor. Sizler için bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Kimdir

21.03.2024, 14:05

Diş tedavisine gitmek için bindiği araçtan düşen ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın parmakları kırılan ünlü oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. Özellikle arama motorlarında, 'Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında, nereli?' soruları çokça soruluyor.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MESUT AKUSTA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Mesut Akusta 22 Şubat 1964'da Konya'da doğdu. Babasının ölümü üzerine Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya adımını attı. 1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'na katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı. 14 Ocak 2011 yılında kaza yapan Mesut Akusta büyük bir tehlike atlatmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading