Yandex Metrica

Mehmet Güllüoğlu kimdir? Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Güllüoğlu kimdir? Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

28. Dönem kabinesinde hangi isimler yer alacağı merak edilirken muhtemel isimler netleşmeye başladı. Muhtemel isimler arasında yer alan Mehmet Güllüoğlu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında ‘Mehmet Güllüoğlu Kimdir’ şeklinde araştırmalar devam ediyor. Peki, Mehmet Güllüoğlu kimdir? Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kimdir

23.01.2024, 20:59

Mehmet Güllüoğlu’nun yeni kabinede yer alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü vatandaşlar Mehmet Güllüoğlu hakkında arama motorlarında sıkça araştırmalara başladı. Mehmet Güllüoğlu eğitim durumu ve hangi görevlere yer aldığı merak ediliyor. Peki, Mehmet Güllüoğlu kimdir? Mehmet Güllüoğlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MEHMET GÜLLÜOĞLU KİMDİR?

Mehmet Güllüoğlu 1982 senesinde Konya'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı ve ardından ise doktor olarak çalışmaya başladı.

İnsani Sağlık Yardımları, Aile Hekimliği, AB projeleri gibi birçok eğitim programlarını başarıyla bitirdi. Mehmet Güllüoğlu birçok sivil toplum kuruluşuyla beraber yardım projelerine dahil oldu. Ürdün, Mısır, Filistin, Lübnan, Suriye, Somali, Katar, Kenya gibi ülkelerde gönüllü olarak doktorluk yaptı.

Yeryüzü Doktorları Derneği ile İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde yönetici olarak çalıştı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Doktora Programı'nı tamamladı. 2013 senesinde Türk Kızılayı'nın genel müdürlüğüne getirildi.

Türk Kızılayı'nda görevli olduğu sürede Güllüoğlu Göç Hizmetleri Müdürlüğü gibi birçok projenin hayata geçirilmesinde görev aldı. Güllüoğlu 2017 yılında AFAD Başkanlığı'na getirildi. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi olan Güllüoğlu, 2020 yılında Tanzanya Darüsselam Büyükelçisi olarak atandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading