Yandex Metrica

MasterChef Görkem kimdir? MasterChef Görkem kaç yaşında?

MasterChef Görkem kimdir? MasterChef Görkem kaç yaşında?

MasterChef Görkem Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Görkem Demiral instagram bilgileri.. MasterChef Görkem elendi mi?

Kimdir

23.01.2024, 17:54

MasterChef Görkem Demiral, MasterChef Türkiye 2021 ana kadroya dahil olmak için bütün yaratıcılığını sergilemiş ve jüriyi etkilemeyi başarmıştı. Sempatik halleriyle dikkat çeken MasterChef Görkem, ana kadroya girmeyi başarmış ve jüri ile olan iletişiminde ekran başındaki izleyicilere kendini sevdirmişti. İlk eleme gecesinde MasterChef'e veda eden Görkem, yarışmacılara verilen ikinci şans değerlendirdi ve TV8 ekranlarının en sevilen programı MasterChef'e geri döndü. Peki MasterChef Görkem kimdir? MasterChef Görkem elendi mi?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF GÖRKEM KİMDİR?

MasterChef Görkem Demiral 1997 doğumludur. İstanbul'dan yarışmaya ablası ile birlikte katılan Görkem Demiral restoran ve otellerde yaklaşık meslek hayatına devam ediyor.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF GÖRKEM ELENDİ Mİ?

30 Ağustos akşamı yayınlanan MasterChef’te ilk elenen isim Görkem oldu. Tahsin ve Hamza ile üçlü kalan Görkem elenen ilk MasterChef 2021 yarışmacısı oldu. Tahsin ve Hamza ise elemeden çıkarak 1 hafta daha yarışmaya hak kazandılar. Yapım ekibinin yarışmacılara verdiği ikinci şansı değerlendiren Görkem, kazanan ikinci isim oldu ve elendikten sonra MasterChef'e geri döndü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading