Yandex Metrica

Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin kimdir? Hulusi Şahin kaç yaşında, nereli?

Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin kimdir? Hulusi Şahin kaç yaşında, nereli?

Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin, internette araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi Resmi Gazetesi' nde yayımlandı. Kararla bazı şehirlerin valisi değişti. Yayımlanan kararla Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin oldu. Peki Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin kimdir? Hulusi Şahin kaç yaşında, nereli?

Kimdir

01.04.2024, 04:56

Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin oldu. Bu haber sonrasında Hulusi Şahin internette araştırılmaya başladı. Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı valiler değişti. Malatya şehrinde de vali değişikliği oldu. Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin olarak ilan edildi. Peki Malatya yeni Valisi Hulusi Şahin kimdir? Hulusi Şahin kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HULUSİ ŞAHİN KİMDİR?

Hulusi Şahin, 1971 senesinde Ankara' da doğdu. Hulusi Şahin, 1992 senesinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi.

Hulusi Şahin, 1994 senesinde Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevini yaptı. 1997 senesinde 84. Dönem Kaymakamlık Kursu' nu bitirerek Kazımkarabekir ilçesinde Kaymakam olarak göreve başladı. Şahin, daha sonra Çıldır, Arsin ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

BİRLEŞİK KRALLIK'TA TEZ HAZIRLADI

Hulusi Şahin, 2004 senesinde Birleşik Krallık' ta olan Exeter Üniversitesi'nde "Kamu Yönetimi ve Kamu Politikaları" üzerine tez hazırladı. Hazırladığı tez üniversite senatosu tarafından Merit (Liyakat) derecesi ile kabul gördü. 2005 yılında Türkiye' ye döndükten sonra 2006 senesinde Besni Kaymakamlığı, 2009 senesinde Sungurlu Kaymakamlığı, 2013' te Dilovası Kaymakamlığı, 2016' da Esenler Kaymakamlığı görevlerini yerine getirdi.

Hulusi Şahin, 26 Ekim 2018 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Batman Valisi göreviini yaptı. Bu görevinin dışında 23 Mart 2020 tarihinden sonra, terör soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir'in yerine Batman Belediyesi Başkan Vekili olarak atandı.

Hulusi Şahin, evli ve üç çocuk babasıdır. Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Hulusi Şahin, 12 Mayıs 2022 tarihli Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Malatya Valisi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading