Yandex Metrica

Jeff Bezos kimdir, kaç yaşında? Jeff Bezos'un serveti

Jeff Bezos kimdir, kaç yaşında? Jeff Bezos'un serveti

Dünya'nın en zengin iş adamlarından olan Jeff Bezos kimdir? Jeff Bezoz kaç yaşında? Jeff Bezos'un sevgilisi kim? Jeff Bezos aslen nereli?

Kimdir

02.04.2024, 09:16

Dünya'nın en zengin ikinci kişişi olan Jeff Bezos'un hayatı merak ediliyor. Spekülatif söylemleri olsun, Amazon'un kurucusu olması olsun birçok kez dünya gündemine gelen Jeff Bezos'un hayatı merak ediliyor. 

Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Haberi Görüntüle

JEFF BEZOS KİMDİR?

Jeff Bezos Albuquerque, 12 Ocak 1964'te New Mexico'da doğdu. 1986 yılında Princeton Üniversitesi'nin elektrik ve bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olan Jeff Bezos, 1986 senesinden 1994'ün başlarına kadar Wall Street'te çeşitli alanlarda faaliyet yürüttü.

Jeff Bezos 1994 yılında bugün dünyanın en değerli şirketlerinden biri olan Amazon'u kurdu. Şirket, çevrimiçi bir kitap mağazası olarak faaliyetlerine başladı ve o zamandan beri alanını video ve ses yayını, bulut bilişim ve yapay zeka da ek olmak üzere çeşitli e-ticaret ürün ve hizmetlerinde yer aldı.

1 Şubat 2018 tarihinde Amazon, 2 milyar dolarlık üç aylık kazançla bugüne kadarki en yüksek kârını açıkladı.

Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi etti? Reynmen'in sevgilisi kim? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kime evlenme teklifi... Haberi Görüntüle

JEFF BEZOS SERVETİ

Jeff Bezeos, 27 Temmuz 2017 yılında tahmini net değeri 90 milyar doların biraz üzerine çıktığında, Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'in açıklamalarına göre dünyanın en zengin kişisi oldu. Serveti ilk kez 24 Kasım 2017'de 100 milyar doları aştı ve 6 Mart 2018'de Forbes tarafından 112 milyar dolarlık net değerle resmi olarak dünyanın en zengin insanı seçilmişti. Fakat son zamanlarda Elon Musk, yaklaşık 130 milyar dolarlık serveti ile Jeff Bezos'u geride bıraktı.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

JEFF BEZOS GÜNDE KAÇ PARA KAZANIYOR?

Bezos'un maaşına ek olarak, ek ödeneklerle toplam geliri 1 milyon 681 bin 840 dolara (yaklaşık 14,4 milyon TL) ulaşıyor. Bu da ayda 140 bin 153, haftada 32 bin 343, günde 4 bin 608, saatte 192 veya dakikada 3,20 dolara (sırasıyla yaklaşık 1 milyon, 300 bin, 40 bin, bin 600 ve 27,5 TL) gibi bir miktara denk geliyor.

Hülya Koçyiğit'in damadı kimdir? Ender Alkoçlar kimdir? Hülya Koçyiğit'in damadı battı mı, neden battı? Hülya Koçyiğit'in damadı kimdir? Ender Alkoçlar kimdir? Hülya Koçyiğit'in damadı... Haberi Görüntüle

JEFF BEZOS SEVGİLİSİ

Jeff Bezos'un eşi Mackenzie Bezos'dan çalkantılı boşanması ve ödediği yüksek nafaka bedeli dünya gündemini uzun süre meşgul etmişti. Bezos'un bu günlerde Lauren Sanchez ile birlikte olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading