Yandex Metrica

İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında ve çocukları kim?

İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında ve çocukları kim?

Ünlü şarkıcı ve iş insanı İzzet Yıldızhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İzzet Yıldızhan'ın otelinin adı ne? İzzet Yıldızhan'ın eşi ve çocukları kim?

Kimdir

21.04.2024, 11:02

İzzet Yıldızhan, 1 Nisan 1963 tarihinde Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı bir Zaza köyü olan Sinek’te doğdu. Anne ismi Suriye Zelal, baba ismi Mustafa olan İzzet, 15 çocuklu ailenin en küçüğü olarak dünyaya geldi ve henüz bir yaşındayken babası vefat etti. İlkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kalan Yıldızhan, ilk ve ortaokulu yıllar sonra dışarıdan bitirdi. Yedi yaşında bir berberin yanında çıraklık yapmaya başlayan İzzet Yıldızhan, 10 yaşında kan davası nedeniyle Çermik'ten ayrıldı ve 5 abisiyle beraber gittiği Adana'da pamuk işçisi olarak çalışmaya başladı. 13 Yaşına gelince kebapçı çırağı olarak çalışmaya başladı ve daha sonra kebap ustası oldu.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

İZZET YILDIZHAN'IN SAHNE HAYATI VE ŞARKILARI

1980 yılında Ankara‘da tanıştığı, TRT sanatçılarından Fevzi Atlıoğlu'ndan müzik dersleri almaya başladı. Bir müddet sonra 1981 yılında Ankara Kınalı Pavyon’da sahne almaya başlayan Yıldızhan, kebapçılığı bıraktı ve yoluna yalnızca müzik ile devam etti. Yıllar içinde Ankara’nın neredeyse bütün pavyonlarında sahne aldı ve bir dönem sadece Ankara Altındal Aile Gazinosu’nda sahneye çıktı.

1989 yılında ilk defa İstanbul‘a geldi ancak umduğunu bulamayınca Ankara‘ya geri döndü. İzzet Yıldızhan, 1994 yılında Selami Şahin ile tanışmasından sonra, bir daha dönmemek üzere İstanbul'a yeniden geldi.

Daha sonra ünlü şarkıcı Yıldızhan, ilk albümünü Selami Şahin‘in teklifini kabul ederek “İsimsiz asker – sen yoksun” adıyla çıkardı. “Nerelerdesin” isimli ikinci albümünü ise şarkıcı Emrah‘ın desteği ile onun firmasından çıkarttı. Üçüncü albümünü “Birisi” adı ile çıkardı ve bu albümle şöhreti yakaladı. Yine 1998 yılında başrolünde oynadığı “Birisi” isimli dizi ile ilk oyunculuk deneymini kazandı ve hayranlarının gönlünde taht kurdu. Yine “Birisi” albümü ile Magazin Gazetecileri Derneği altın objektif ödülünü “yılın sanatçısı” ünvanıyla aldı.

İzzet Yıldızhan, gazinocular kralı olarak anılan Fahrettin Aslan‘ın teklifi ile İstanbul’daki sahne hayatına ilk olarak camianın ünlü gazinosu Büyük Maksim Gazinosu‘nda başladı. Muazzez Abacı, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz gibi çok değerli sanatçılarla Maksim Gazinolarında başarılı sahne çalışmaları yaptı. Yıldızhan, sahne çalışmalarının yanı sıra, kurduğu müzik şirketi ve 2012 yılında İzmir Çankaya’da yaptırdığı 21 katlı 5 yıldızlı “Yıldızhan” oteli ile iş ve ticaret hayatına da halen hayatına devam ediyor. 2013 yılında Hilton Otel ile franchising anlaşması imzaladı ve ünlü ismin bu anlaşması uzun süre konuşuldu. Yıldızhan Otel adı “DoubleTree by Hilton” olarak değiştirildi.

26 Aralık 2007 yılından Kasım 2011 ayına kadar Kanal 7 televizyonunda “İzzet Yıldızhan Show” isimli bir program sundu.2013 yılında Show Tv’de Bülent Ersoy‘la birlikte bir program başlattılar. Fakat İzzet Yıldızhan bu programın ikinci haftasında ayrılma kararı aldı.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

İZZET YILDIZHAN'IN EŞİ KİM VE KAÇ ÇOCUĞU VAR?

İzzet Yıldızhan, bugüne kadar hiç evlenmedi. Ünlü ismin 3 ayrı kadından 5 çocuğu vardı. Ancak 2013 yılının ekim ayında bir oğlu ve 2014 yılının şubat ayında da ikiz erkek çocukları olmasıyla toplam 8 çocuğu oldu. 1992 yılından beri beraber olduğu Nilüfer Y.’den olma Veysel Efe (d.2005) ve Mustafa ve Ali Yuşa adında iki oğlu daha var. Suriye asıllı Gizem İ. Hanım’dan olma Sevgi (d.2005), manken Ajda Ballıkaya’dan olma Suriye (d.2005).

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

İZZET YILDIZHAN'IN ALBÜMLERİ

İsimsiz asker – sen yoksun
Nerelerdesin – Sevmişim Seni
Birisi
Kıyamam
Ağlattın Anamı
Ben Demiştim
Canımın İçi
Tokat
Sen Deli Misin
Sevgilim

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

İZZET YILDIZHAN'IN FİLMLERİ

Birisi


Loading