Yandex Metrica

Hansu İrem kimdir? Hansu İrem nereli, kaç yaşında?

Hansu İrem kimdir? Hansu İrem nereli, kaç yaşında?

Hansu İrem, İlhan İrem'in vefatı sonrasında gündemde yerini aldı. İlhan İrem ile uzun yıllardır evli olan Hansu İrem'in hayatı merak edildi. Peki geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İlhan İrem'in eşi Hansu İrem kimdir? Hansu İrem nereli, kaç yaşında?

Kimdir

23.04.2024, 03:40

Hansu İrem, İlhan İrem'in vefat etmesiyle gündem oldu. Ünlü şarkıcı İlhan İrem ile uzun yıllardır evli olan Hansu İrem, eşinin vefatı sonrasında gündem oldu. Peki Hansu İrem kimdir? Hansu İrem nereli, kaç yaşında?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

HANSU İREM KİMDİR?

Hansu İrem, 27 Eylül 1964'te doğdu. İstanbul Heybeliadalı olan Hansu İrem'in annesinin adı Suzan, babasının adı Kayhan'dır. Albay bir babanın çocuğu olan Hansu İrem, 2 çocuklu bir ailenin çocuğudur. Şimdilerde 58 yaşında olan Hansu İrem, çocukluk ve gençlik dönemini Ankara'da geçirdi.

Hansu İrem; ilk, orta ve lise öğrenimi sonrasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Psikoloji Bölümü okudu. Eğitim hayatı sonrasında psikolog olarak çalıştı.

Hansu İrem, İlhan İrem'in son dönemlerde piyasaya sürdüğü şarkılarında söz yazarı olarak çalıştı. Diğer taraftan da İlhan İrem'in sanat yönetmeni ve klip yönetmeni oldu. 1988 yılında çekilen 'Anlasana', 'İşte Hayat' ve 'Konuşamıyorum' gibi şarkıların klip yönetmenliğini yerine getirdi.

Hansu İrem, 1 Ekim 1991 tarihinde Türk pop müziğinin bilinen isimlerinden olan İlhan İrem ile dünya evlendi.

33 sene boyunca evli olan İlhan İrem ve Hansu İrem çiftinin çocuğu yoktur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading