Yandex Metrica

Güllü kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Güllü nereli?

Güllü kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Güllü nereli?

Bergen filminden sonra o dönemin fantazi müzik şarkıcılarından Güllü merak edilmeye başladı. İnternette 'Güllü kimdir, kaç yaşında? Güllü nereli?' aramaları yapılıyor. Peki Güllü kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Güllü nereli?

Kimdir

07.04.2024, 23:31

Bergen filminden sonra şarkıcı Güllü vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. İnterntte 'Güllü kimdir, kaç yaşında? Güllü nereli?' aramaları yapılıyor. Peki Güllü kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Güllü nereli?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

GÜLLÜ KİMDİR?

Güllü ya da gerçek adıyla Gül Tut, 15 Ekim 1973 tarihinde İstanbul Beyoğlu ilçesinde yer alan Kasımpaşa semtinde doğdu. Roman şarkıcı Güllü, Türk Fantazi Müziği'nin sevilen kadın sesleri arasında bulunuyor.

Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine ilk adımını atan Güllü, 1973 senesinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Kasımpaşa semtinde doğdu. 1988'de henüz 15 yaşındayken, düğün salonlarında şarkı söyleyerek sahne aldı. Yaşından dolayı gazinocuların kendisine iş vermeye cesaret edememesi sebebiyle, okuluna dönmek zorunda kaldı. Fakat ailesinin maddi durumundan dolayı bir süre sonra okulu bırakıp şarkıcılığa kaldığı yerden devam etti. 2008 senesinde Kartal Yakacık'ta içki komasına giren sanatçı, hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından sağlığına tekrar kavuştu.

Güllü, "Kasımpaşalı Güllü" adını kullanarak ve söylediği Roman havalarıyla 1990'larda ünlendi. Çıkardığı albümlerle ve özel hayatıyla gündeme geldi. Evlendikten sonra bir süre sahnelerden uzak kaldı. İki çocuğu olan sanatçı Güllü, 2000’de boşanıp sahnelere yeniden döndü.

Güllü'nün, Kasımpaşalıyım, Gülüm Var, Oyuncak gibi, Değmezmiş Sana, Balıkesir Bandırma, Benim Vicdanım Rahat gibi hit olmuş parçaları vardır.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

DİSKOGRAFİ 

Oyuncak Gibi (1994)
Yalan Sevgiler (1995)
Değmezmiş Sana(1996)
Kırılırım (1998)
Zalim Yar (2000)
Ve Ben (2002)
Hayatımın Yanlışı (2004)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading