Yandex Metrica

Gökçe Eyüboğlu kimdir, oynadığı diziler neler?

Gökçe Eyüboğlu kimdir, oynadığı diziler neler?

Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide Sanem karakterine hayat veren oyuncu Gökçe Eyüboğlu, yayınlanan ilk bölümdeki performansı ile merak konusu oldu. Peki Gökçe Eyüboğlu kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kimdir

06.04.2024, 21:12

Salı akşamları FOX TV ekranlarında yayınlacak olan “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisi 21 Eylül akşamı ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizide “Sanem” karakterini canlandıran Gökçe Eyüboğlu ise dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Peki Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR?

1 Ağustos 1983 doğumlu olan Gökçe Eyüboğlu şu an “Evlilik Hakkında Her Şey” adlı dizide “Sanem” karakterini canlandırıyor. Oyuncu bu projeden önce “Zümrüdüanka” dizisinde “Deniz” karakterine hayat vermişti. Aslında Kamu Yönetimi mezunu olan Eyüboğlu, 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almış ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışmıştır.

Gökçe Eyüboğlu, Murat Atıl ve Sungun Babacan gibi sektörün bilinen isimleri ile de diksiyon ve seslendirme eğitimleri almıştır. “Küçük Prens” müzikalinde hem metin hem şarkı sözü yazan Eyüboğlu, birçok projede seslendirme yapmıştır. Arkadaşıyla birlikte yazdığı uzun metraj senaryosu da TRT TV Filmleri projesi çerçevesinde çekilmiştir.

Gökçe Eyüboğlu, 3 sezon yayınlanan Kadın dizisinde "Ceyda" karakterine hayat vermiştir. Bu performansıyla Zihinsel Özürlüler Federasyonu Faruk Öztimur Onur Ödülü'ne layık görülmüştür. Aynı zamanda Twotwo Production'ın Mutluyduk Belki Bugüne Kadar tiyatro oyununda Eva karakterini canlandırmıştır. 23.Sadri Alışık Tiyatro Oyuncuları Ödülleri (2017-2018) Komedi, Kara Komedi, Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu Adayı olmuştur. En son Zümrüdüanka dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştır. Ünlü isim şimdi FOX Tv ekranlarında yayınlanan başrolünde Gökçe Bahadır'ın olduğu "Evlilik Hakkında Her Şey" adlı dizide oynamaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading