Yandex Metrica

Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında?

Gizem Katmer kimdir, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı'nda Neriman karakterine hayat veren Gizem Katmer kimdir? Gizem Katmer kaç yaşında? Gizem Katmer aslen nereli? Detaylar haberimizde...

Kimdir

04.03.2024, 16:27

Masumlar Apartmanı her salı izleyiciyi TRT 1 ekranlarına kilitlemeyi başarıyor. Gerek senaryosu gerek ise oyunculuklarıyla oldukça beğenilen yapımda, Neriman karakteriyle Gizem Katmer'in de oyunculuğu dikkat çekiyor. Sosyal medya kullanıcıları Gizem Katmer kimdir? Gizem Katmer kaç yaşında? Gibi sorulara yanıt arıyor.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

GİZEM KATMER KİMDİR?

Gizem Katmer 1995 yılının Aralık ayında İstanbul'da dünyaya geldi. Katmer, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Gizem Katmer aslen Rizelidir.

Küçük yaşta oyunculuğa ilgili olan Gizem Katmer, bu merakını meslek haline getirmiştir. Kariyerine hem oyuncu, hem de tiyatrocu olarak devam eden Katmer, bir çok tiyatro oyununda da sahne aldı. Ayrıca, Sprite ‘Vodafone Evde İnternet’ ve “Dido” reklam filmlerinde de rol aldı.

Gizem Katmer, 2020'de TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı adlı dizi ile televizyondaki ilk dizi oyunculuk deneyimini yaşadı. Gizem Katmer, dizide Neriman karakterine hayat veriyor.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GİZEM KATMER BOYU VE KİLOSU

Gizem Katmer 1.60 cm ve 55 kilo olup Oğlak burcudur. Güzel oyuncu resmi instagram hesabını @gkatmer kullanıcı adı ile kullanıyor.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GİZEM KATMER MASUMLAR APARTMANI'NDAN AYRILIYOR MU?

Masumlar Apartmanı Neriman karakterini genç oyuncu Gizem Katmer başarılı bir şekilde canlandırıyor. Gizem Katmer'in diziden ayrılacağına dair iddialar olsa da, şu ana kadar bu konuda bir açıklama yapılmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading