Yandex Metrica

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy kaç yaşında ve nereli?

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy kaç yaşında ve nereli?

Gazeteci ve televizyon sunucusu Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve biyografisi.

Kimdir

24.04.2024, 21:17

Taliban’ın Afganistan’da yönetimi ele geçirmesiyle başkent Kabil’e giden ve orada yaşanan gelişmeleri an be an aktararak son günlerde sıklıkla gündeme gelen gazeteci ve televizyon sunucusu Mehmet Akif Ersoy’un hayatına dair merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli?  

İşte gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un hayatına dair merak edilen ayrıntılar... 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MEHMET AKİF ERSOY KİMDİR? 

8 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açan Mehmet Akif Ersoy, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayarak mezun olmuştur.  

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MEHMET AKİF ERSOY’UN GAZETECİLİK KARİYERİ 

2009 yılında çalışma hayatına 6 News adlı televizyon kanalında muhabir olarak başlayan Ersoy, buradaki görevini bir yıl sürdürdükten sonra TRT'ye transfer olmuş ve 2010 yılında ise TRT TÜRK’ün Addis Ababa Temsilciliği görevine getirilmiştir. 

2011 yılında Yemen, Libya, Erbil ve Şam başta olmak üzere birçok noktada TRT temsilcisi ve savaş muhabiri olarak görev yapan Mehmet Akif Ersoy, ayrıca aynı yıl TRT TÜRK'ün Sana ve Trablus muhabirliği görevlerini de yürütmüştür.  

2012 yılında ise dönemin Libya lideri olan Muammer Kaddafi’nin ölümünden önce son röportajını gerçekleştiren Ersoy, ardından bu röportajı ile bir anda tüm dünyada basınında adından söz ettirmiş ve 2012 yılında da TRT’nin Kahire-Mısır Temsilcisi olarak görevine devam etmiştir. 

2013 yılında ise TRT ARAPÇA Kanalının Koordinatör Yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Akif Ersoy, ertesi yıl TRT’nin İstanbul Bölge Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.  

2015 yılında Muammer Kaddafi’yi konu edinen "Zenga Zenga" isimli bir belgeseli hazırlayan Ersoy, yine aynı sene Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Ortadoğu ve İslam Coğrafyası’ndan Sorumlu Başkan Müşaviri olarak görevlendirilmiştir.  

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MEHMET AKİF ERSOY HABERTÜRK DÖNEMİ 

2016 yılında yayınlanan Dış Politika Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine devam eden Mehmet Akif Ersoy, bir yılın ardından 2017 yılı sonlarında ise HaberTürk Televizyon kanalı ile anlaşmış ve 2018 yılı itibariyle aynı kanalda sabah ve akşam kuşağında yayınlanan "Manşet" ve "Nedir Ne Değildir" adlı programların sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 

Ersoy, ayrıca 2017 yılında kaleme aldığı "Tünel- Gazze'de Yaşamak" adlı kitabı yayımlamıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading