Yandex Metrica

Galip Aykaç kimdir, nereli? Galip Aykaç BİM'in sahibi mi?

Galip Aykaç kimdir, nereli? Galip Aykaç BİM'in sahibi mi?

Zincir marketlerdeki fahiş fiyatlar kamuyunda tartışmalara neden olurken BİM İcra Kurulu Başkanı olan Galip Aykaç sert açıklamalarla vatandaşları hedef almıştı. Galip Aykaç fahiş fiyat ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Bre ahlaksızlar, bre densizler sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bilesiniz.' dedi. Peki, Galip Aykaç kimdir, nereli? Galip Aykaç BİM'in sahibi mi?

Kimdir

26.04.2024, 09:13

Zincir marketlerde fahiş fiyatlar vatandaşları bezdirirken O marketlerden biri olan BİM İcar Kurulu Başkanı Galip Aykaç'ın açıklamaları büyük bir tartışmaya yol açtı. Aykaç'ın sözleri gündem olurken Galip Aykaç kimdir sorusu merak edilmeye başlandı. Peki, Galip Aykaç kimdir, nereli? Galip Aykaç BİM'in sahibi mi?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

GALİP AYKAÇ KİMDİR?

Yozgat'ta 1957 yılında dünyaya gelen Galip Aykaç iş insanı ve yöneticidir.

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerden biri olan BİM'in İcra Kurulu üyesi olan Galip Aykaç perakende ve marketçilik alanında uzun süre çalışmıştır.

Galip Aykaç 18 yıldan fazla Türkiye'nin organize perakande firması olan GİMA'da üst düzey görevlerde bulundu.

Ardından BİM'in kuruluş aşamasında görev alan Galip Aykaç 1997'de BİM'de Satın Alma Genel Müdürü olarak çalıştı. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GALİP AYKAÇ NERELİ?

Galip Aykaç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Fahiş fiyat iddiları üzerine sert bir açıklama yapan Aykaç'ın kim olduğu da merak edilip araştırılmaya başlandı. Galip Aykaç aslen Yozgatlıdır. Yozgat'ta 1957 yılında dünyaya gelen Galip Aykaç iş insanı ve yöneticidir. Peki, Galip Aykaç kimdir, nereli? Galip Aykaç BİM'in sahibi mi?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

GALİP AYKAÇ BİM'İN SAHİBİ Mİ?

Galip Aykaç 18 yıldan fazla Türkiye'nin organize perakande firması olan GİMA'da üst düzey görevlerde bulundu. Ardından BİM'in kuruluş aşamasında görev alan Galip Aykaç 1997'de BİM'de Satın Alma Genel Müdürü olarak çalıştı. 2007 yılının Kasım ayında BİM'de önemli bir göreve getirildi. Aykaç İM Operasyon Komitesi Başkanı (COO) oldu. Halen Operasyon Komitesi Başkanlığı'nın yanı sıra İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. 

BİM'in ortakları 2020 itibari ile 9 kişiden oluşmaktadır. En büyük payın (% 70,36) halka açık olduğu şirketteki ikinci en büyük pay Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş'a aittir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading