Yandex Metrica

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak kimdir, kaç yaşında? Abdurrahim Albayrak kiminle evli?

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak kimdir, kaç yaşında? Abdurrahim Albayrak kiminle evli?

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı'nın ölümüyle sarsıldı. Haberle birlikte Abdurrahim Albayrak'ın hayatı merak konusu oldu. Abdurrahim Albayrak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Abdurrahim Albayrak kiminle evli? İşte detaylar...

Kimdir

03.04.2024, 07:58

Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı, AVM'nin 4. katından düşerek hayatını kaybetti. Abdurrahim Albayrak torun acısıyla sarsıldı. Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın hayatı merak ediliyor. Peki Abdurrahim Albayrak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Abdurrahim Albayrak kiminle evli? Merak edilenler...

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ABDURRAHİM ALBAYRAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Abdurrahim Albayrak 13 Haziran 1954 yılında Rize'de dünyaya geldi. İş insanı ve spor yöneticisi olan Albayrak, Almanya'nın Frankfurt kentinde babasının yanında bir süre inşaatlarda çalıştı. Daha sonra askerlik için Türkiye'ye döndü. Almanya'da biriktirdiği parayla minibüs aldı ve Rize'de minibüs şoförlüğü yaptı. 

Babasının gönderdiği parayla zaman içinde ikinci, üçüncü ve dördüncü minibüsünü alan Albayrak, Altur Turizm'in temelini oluşturdu.

1992-1993 ve 1993-1994 yılları arasında Altyapı Başkanlığı, 2001-2002, 2011-2012, 2012-2013 dönemlerinde Galatasaray Futbol Şube Sorumluluğu ve 2014 döneminde de 8 ay boyunca 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumluluğu ile yönetimde görev yaptı. 

2011-2013 yılları arasında Ünal Aysal'ın başkanlığında olan yönetim kurulunda görev aldı. 2014 yılında da yönetim kuruluna yeniden seçilen ve 'Başkan yardımcılığı' görevini üstlenen Albayrak, 2 Haziran 2015'te istifa etti. 21 Ocak 2018'de Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda Mustafa Cengiz'in seçilmesinin ardından  Sportif AŞ Başkan Vekili oldu. 

26 Mayıs 2018'de gerçekleştirilen Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan olan Mustafa Cengiz tarafından Galatasaray SK 2. Başkanlığı'na getirildi.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ABDURRAHİM ALBAYRAK KİMİNLE EVLİ?

Abdurrahim Albayrak, 1980 yılında Nadiye Albayrak ile dünyaevine girdi. Çiftin bu evliliklerinden Hikmet Albayrak, Fatma Albayrak Arf, İlknur Albayrak Bostancı, Yasin Albayrak, İpek Albayrak, Cemil Albayrak isimli 6 çocuğu bulunuyor. Albayrak'ın 2013 yılında Şükran Albayrak ile birlikteliğinden ise Kuzey isimli bir oğlu dünyaya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading