Yandex Metrica

Esra Ersoy kimdir? Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy kaç yaşında?

Esra Ersoy kimdir? Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy kaç yaşında?

Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy basında yayınlanan haberler sonrasında merak edilmeye başladı. Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy internette araştırılıyor. Peki Esra Ersoy kimdir? Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy kaç yaşında?

Kimdir

10.02.2024, 10:07

Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy basında yer almasının ardından merak edilmeye başladı. Peki Esra Ersoy kimdir?  Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy kaç yaşında?

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

ESRA ERSOY KİMDİR?

Esra Ersoy, 21 Haziran 1985 tarihinde Mersin‘de doğdu. Kendisinden 4 yaş küçük Ceyda Ersoy adında kız kardeşi olan Esra Ersoy, ilkokul ve ortaokulu Mersin’de Özel Toros Koleji'nde ve liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesi'nde okudu.Daha sonra Ankara‘da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Esra Ersoy, mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila’da Halkla ilişkiler Müdürü olarak görev aldı. Kardeşi Ceyda Ersoy ile beraber 2008 yılında yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Kartal Tibet‘in yaptığı “Hayat Güzeldir” adlı dizi filmde Alp Kırşan, Cem Davran, Begüm Kütük, Merve Sevi ile beraber rol aldı.

2014 yılında “Şipşak Anadolu” sinema filminde Cengiz Küçükayvaz, Erdal Tosun ile birlikte çalıştı.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

ESRA ERSOY HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

2014 – Şipşak Anadolu – Sinema Filmi

2011 – Ruffles Reklamı

2009-2010 – Neşeli Günler – Sunucu (Cine 5)

2009-2010 – Burger King Reklamları- Vodafone reklam filmi

2009 – Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv)

2009 – Manga – Klip – Dünyanın Sonuna Doğmuşum

2008 – Çarkıfelek – Hostes (Kanal 1)

2008 – Hürriyet Emlak Reklam Filmi

2008 – Hayat Güzeldir – Dizi Film (ShowTv)

2007 – Güzel ve Dahi (yarışma) (ShowTv)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading