Yandex Metrica

Engincan Ural kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Engincan Ural kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Engincan Ural kimdir? Sorusu ekim ayında evlendiği Merve Kaya ile boşanma kararı almasının ardından merak edilen bir soru haline geldi. Peki, Engincan Ural kaç yaşında ve nereli?

Kimdir

25.04.2024, 13:41

Engincan Ural kimdir? Magazin gündeminin ilk maddelerinden biri haline geldi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Engincan Ural, ekim ayında Merve Kaya ile evlenmişti. İkili, 1,5 ayın ardından ayrılma kararı aldı. Bu haberin ardından Engincan Ural kaç yaşında, Engincan Ural nereli ve kimin oğlu? Şeklindeki soruların yanıtları da merak edilmeye başlandı.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ENGİNCAN URAL KİMDİR?

Engincan Ural, 27 Ocak 1992 tarihinde hayata gözlerini açtı. Ural 2022 itibariyle 29 yaşındadır. Eğitimini 2022-2011 yılları arasında TED İstanbul Koleji'nde, 2011-2015 yılları arasında Miami Üniversitesi'nde, 2016 2017 yılları arasında University of Westminster'de tamamlamıştır.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ENGİNCAN URAL NERELİ?

Merve Kaya'nın eski eşi Engincan Ural, baba tarafından Malatyalı, anne tarafından ise Yugoslavya göçmeni olduğunu söylemiştir. Şarkıcı Sibel Can ile şarkıcı Hakan Ural'ın oğlu olması sebebiyle kendisine magazin gündeminde sık sık yer bulmaktadır. Melisa isminde bir kız kardeşi olan Engincan Ural, Instagram paylaşımlarıyla da kendisinden söz ettirmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading