Yandex Metrica

DOLAR

32.46

%0.01 expand_less

EURO

34.83

%-0.4 expand_more

ALTIN

2438.60

%0 expand_less

BIST

9915.62

%2.05 expand_less

BTC ($)

63045.19

%-1.3 expand_more

Engin Sezgin kimdir, kaç yaşında? Engin Sezgin ne iş yapıyor?

Engin Sezgin kimdir, kaç yaşında? Engin Sezgin ne iş yapıyor?

Engin Sezgin Kasım paylaşımıyla tepki topladı. Engin Sezgin kimdir? Engin Sezgin aslen nereli? Engin Sezgin kaç yaşında? Engin Sezgin ne iş yapıyor? Detayları haberimizde...

Kimdir

26.04.2024, 23:28

Engin Sezgin sosyal medyada yaptığı açıklamaları ile merak konusu oldu. Sezgin'in hayatıyla ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için derledik. Peki, Engin Sezgin kimdir?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ENGİN SEZGİN KİMDİR?

Engin Sezgin 1971 Eskişehir doğumludur. Sezgin lise eğitiminin sonrasında Hacettepe Üniversitesi Fizik mühendisliği bölümünü kazandı. Fakat bu üniversitedeki 3 senelik öğrenim görmesinin sonrasında üniversiteden ayrıldı ve Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümüne girdi. Turizm alanında öğrenimi devam ettiği sırada staj yaptığı Ankara Hilton Hotel'de, İnsan Kaynakları Müdürü'nün tavsiyesi üzerine İnsan Kaynakları ve Eğitim alanında kariyer yapmayı hedefleyen Sezgin, 1996 senesinde Ankara'dan İstanbul'a göç etti ve Polat Renaissance Hotel İnsan Kaynakları Departmanında ilk profesyonel İnsan Kaynakları bölümünde çalışmaya başladı.

Engin Sezgin bu işteki deneyiminin ardından Havaş Havalimanları Yer Hizmetleri A.Ş İstanbul İstasyon İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Türkiye İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Oriflame Kozmetik Ürünleri İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü, Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Uzan Grup/ Rumeli Telekom İnsan Kaynakları Planlama ve Geliştirme Direktörlüğü,  Eğitim ve İdari İşler Direktörlüğü, Ergoisviçre İnsan Kaynakları ve Eğitim Koordinatörlüğü ve Ergo Grubu Holding İnsan Kaynakları, görevlerinde yer aldı. Engin Sezgin şuanda Maxx Royal Resorts, Voyage Otelcilik Grubu ve ETSTUR Grup İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü (CHRO) ve İcra Kurulu Üyesi görevlerini yapıyor.

Görev aldığı şirketlerde yurtdışı projelerinde bulunan ve bu projelerin bir kısmına liderlik eden Sezgin, özellikle Değerlendirme Merkezi, Uluslararası Seçme & Yerleştirme Projeleri, Yönetim/ Liderlik Geliştirme Programları, Değişim Yönetimi, Organizasyonel Yapılanma ve Web Tabanlı İnsan Kaynakları ve Eğitim Yönetimi projelerinde yer aldı ve bu projelerin bir kısmını da yönetim kademesinde yer aldı.

Engin Sezgin, görev aldığı şirketlerin dışında, 1997 senesinden itibaren farklı eğitim kurumları adına Eğitim & Yönetim Danışmanı olarak da görev yaptı. Sezgin, 200.000'den fazla katılımcı ile eğitmen olarak yer almıştır. Pekçok ulusal ve uluslararası seminer, kongre ve toplantıda konuşmacı olarak yer alan Sezgin, eğitimlerinde NLP uygulamaları, vurmalı çalgılar, video gösterimleri gibi farklı uygulamaları bu seminerlerde kullanan ilk konuşmacı olma özelliğini taşıyor. Yayınladığı iki adet kitabı olan Sezgin, danışman olarak birçok şirketin İnsan Kaynakları Etkinlik Arttırma, Yeniden Yapılanma ( çalışan boyutunda ), Kurumsallaşma ve Değişim Yönetimi Projelerinin yönetimlerinde yer aldı. Uzun senelerdir NLP, Beden Dili, Mikro Mimik ve Bilinçaltı Mesajlar üzerine eğitimler alan ve bu alanda çalışmalarını sürdüren Sezgin, yetişkinlerde eğitim & gelişim ve organizasyonel davranış üzerine çalışmalarını sürdürmekte ve halen kurucu ortağı olduğu danışmanlık firması adına, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle NLP uygulama ve teknikleri konusuna yoğunlaşan Sezgin, profesyonel olarak koçluk yapıyor. Kurumsal yönetici koçluğu ve liderlik programları koçluğu alanlarında uzmanlığı bulunuyor. Amerikan Hipnoz Derneği, Uluslararası Koçluk Federasyonu ve Türkiye Koçluk Federasyonu'nda üyeliği bulunan Sezgin, iyi derecede İngilizce konuşmaktadır. Evli ve bir kız babası olan Sezgin, motosiklet ve yelken merkalı olmasının yanısıra profesyonel olarak müzik ve fotoğrafçılıkla da ilgileniyor.

Engin Sezgin, faaliyete geçirmiş olduğu projelerle hayatı boyunca ulusal ve uluslararası farklı ödüller aldı. Fortune Türkiye ve Data Expert işbirliğinde gerçekleştirilen "En Etkin 50 CHRO" listesine 2019 yılında girmeyi başaran Sezgin, ödül de almıştır. Yine Business Life dergisi tarafından Eylül 2020 yılında yayınlanan sayısında "Geleceği Keşfeden 50 İK Lideri" araştırmasında 50 İK Lideri arasında göstermiştir.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ENGİN SEZGİN 10 KASIM PAYLAŞIMI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 83'üncü ölüm yıl dönümünde nedeniyle sosyal medya  hesabından bir paylaşım yapan Sezgin, "Bizlerin Arap özentisi b**tan bir ümmetin soytarısı olarak değil, bir Cumhuriyet bireyi olarak yetişmemizi sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz..." sözlerini kullandı. Bu ifadeleri büyük tepki topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading