Yandex Metrica

CZN Burak kimdir, aslen nereli? CZN Burak nasıl ünlü oldu?

CZN Burak kimdir, aslen nereli? CZN Burak nasıl ünlü oldu?

Sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olan CZN Burak kimdir, gerçek adı ne? CZN Burak nereli? CZN Burak'ın restoranı nerede?

Kimdir

07.04.2024, 19:29

CZN Burak hakkında geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdi, öldü gibi haberlerin çıkması sonucu, halk CZN BUrak’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, CZN Burak kimdir, gerçek adı ne? CZN Burak nereli? CZN Burak'ın restoranı ne?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

CZN BURAK KİMDİR?

24 Mart 1994 yılında İstanbul’da doğan CZN Burak’ın asıl adı Burak Özdemir’dir. Kendisi bir şef ve aynı zamanda sosyal medya fenomenidir. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran zincirinin sahibidir. Anadolu mutfağına ve bazen de Arap mutfağına ait yemekleri yaparken kocaman gülümsemesi ile çektiği videolar viral olmuştur. Sosyal medya camiasının içinde “Smiley bae” adı ile tanınıyor.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

CZN BURAK'IN RESTORANININ ADI NE VE NEREDE?

Aslen Hatay,Yoncaköy’lü olan CZN Burak, 2011 yılında tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak Hatay Medeniyetler Lokantası’nı açtı. Kısa zaman içinde büyüyen lokantasının farklı lokasyonlarda da şubelerini açtı. Sosyal medyada paylaştığı yemek videoları ile ünlenen CZN Burak’ın Etiler tarafındaki lokantası her zaman kalabalık oluyor.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

CZN BURAK TRAFİK KAZASI MI GEÇİRDİ?

Burak Özdemir, sosyal medya hesabından "Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi. Arkadaşlar ölmedim, yaşıyorum çok şükür." paylaşımını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading