Yandex Metrica

Çok Güzel Hareketler 2'nin Ecem Sena Bayır'ı kimdir?

Çok Güzel Hareketler 2'nin Ecem Sena Bayır'ı kimdir?

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinde yer alan Ecem Sena Bayır'ın hayatı merak ediliyor. Genç oyuncu Ecem Sena Bayır kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Kimdir

28.03.2024, 20:21

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer alan Ecem Sena Bayır'ın hayatı merak ediliyor. Ecem Sena Bayır kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

ECEM SENA BAYIR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996 tarihinde İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini tamamlamasının ardından lisans eğitimi için İstanbul Üniversitesi Dilbilim Bölümü'ne başladı. Üniversite eğitimini bitirmiş olmasına rağmen alttan kalan dersleri nedeniyle mezun olamadı.

Çocukluğundan beri oyuncu olma hayali kuran Ecem Sena Bayır, küçükken aynanın karşısına geçip izlediği dizi ve filmlerdeki karakterleri canlandırırmış. Lisans eğitimini Konservatuvar'da almak istese de, lise yıllarında yabancı dil eğitimi aldığı için Üniversiteyi de dil üzerine okudu.

BKM Mutfak ekibine dahil olana kadar profesyonel anlamda herhangi bir sahne tecrübesi olmayan genç oyuncu, üniversite yıllarında arkadaşları ile kurdukları bir web sitesi ile ilgilendi. BKM Mutfak ekibinde olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Ecem Sena Bayır, Yılmaz Erdoğan'la çalışmaktan da onur duyduğunu her fırsatta dile getiriyor.

1.73 boyunda olan Ecem Sena Bayır, 53 kilo ve Koç burcu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading