Yandex Metrica

Çiğdem Erdoğan Atabek kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Çiğdem Erdoğan Atabek kimdir, kaç yaşında ve nereli?

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek kimdir? Çiğdem Erdoğan Atabek’in hayatı ve biyografisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Kimdir

26.04.2024, 15:34

AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili olarak TBMM’de görevine devam eden Çiğdem Erdoğan Atabek’in hayatına ve siyasi kariyerine dair ayrıntıları sizler için derledik. Peki Çiğdem Erdoğan Atabek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte cevabı...

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

ÇİĞDEM ERDOĞAN ATABEK KİMDİR?

1981 yılında İstanbul dünyaya gelen Çiğdem Erdoğan Atabek, lisans eğitimini Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Fen-Edebiyat Fakültesi’nde Fizik ve İngilizce Öğretmenliği Bölümlerinde tamamlayarak 2004 yılında mezun olmuştur. Ardından lisansüstü eğitimine Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde devam eden Erdoğan Atabek, 2013 yılında Sosyal Hizmet alanında yüksek lisans yapmıştır.

Ayrıca Etik Değerler Topluluğu’nda kurucu başkan ve Bilimler Topluluğu’nda ise Başkan Yardımcılığı yapan Çiğdem Erdoğan Erdoğan Atabek, aynı zamanda Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin yürüttüğü Temiz Enerji Kaynakları Projesi’nde Asistanlık yapmış ve Yalova Üniversitesi’nin “Kadın Bakış Açısından Kadına Yönelik Şiddet” temalı projesinde de görev almıştır.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ÇİĞDEM ERDOĞAN ATABEK’İN SİYASİ KARİYERİ

Çalışma hayatında ise kendi gıda işletmelerini ve eğitim kurumunu kuran Çiğdem Erdoğan Atabek, mensubu olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) Adapazarı İlçe Kadın Kolları Kurucu Başkanlığı, Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği (MKYK) ve Bilecik İl Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür.

Çiğdem_Erdoğan_Atabek_kimdir
 
10 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan kararnameyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevine atanan Çiğdem Erdoğan Atabek, 2018 yılı genel seçimlerinde ise AK Parti’den 27. Dönem Sakarya Milletvekili seçilerek meclise girmiştir. 

Ayrıca iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Erdoğan Atabek, evli ve iki çocuk annesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading