Yandex Metrica

Ceyda Ersoy kimdir, kaç yaşında? Esra ve Ceyda kardeşlere neden 'Cicişler' deniyor?

Ceyda Ersoy kimdir, kaç yaşında? Esra ve Ceyda kardeşlere neden 'Cicişler' deniyor?

Ceyda Ersoy kardeşi Esra Ersoy ile birlikte 'Cicişler' olarak dönem magazin basınında yer alıyorlardı. Son zamanlarda ortada fazla gözükmeyen ikili ile sorular sorulmaya devam ediyor. Ceyda Ersoy kimdir? Ceyda Ersoy kaç yaşında? Ceyda Ersoy aslen nereli? Esra Ceyda kardeşler nerede? Detayları haberimizde...

Kimdir

25.04.2024, 19:35

Bir dönem magazin basınında sık sık yer alan Esra ve Ceyda kardeşler bir süredir ortalıkta gözükmüyorlar. Daha çok skandal olaylarla adı anılan ikilinin nerede oldukları bilinmezken,iki kardeşten Ceyda Ersoy hakkındaki bilinmeyenleri sizler için derledik. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

CEYDA ERSOY KİMDİR?

Ceyda Ersoy, 30 Eylül 1988 yılında kendinden 4 yaş büyük ablası Esra Ersoy ile Mersin‘de dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Mersin’de özel okullarda aldıktan sonra Ankara, Bilkent Üniversitesi‘nde lisans eğitimi aldı. Daha sonra bu eğitiminin arıdan İstanbul Kültür Üniversitesi, Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümüne devam etti.

Ablası olan Esra Ersoy ile birlikte 2008 senesinde yapımcılığını Fatih Aksoy yaptığı ve  yönetmen koltuğunda Kartal Tibet‘in oturduğu “Hayat Güzeldir” isimli dizi filmde Alp Kırşan, Cem Davran, Begüm Kütük, Merve Sevi ile birlikte rol aldılar.

Twitter‘da ve YouTube‘da birbirinden cesur klipler ve fotoğraflar paylaştılar. 2010 yılının Mart ayında 'Top Model Of Turkey' isimli yarışmasda Miss Fotomodel of Turkey seçilen Ceyda Ersoy, 2012 yılının Kasım ayında Çin’de yapılan Miss Fotomodel of the world’da ülkemizi Miss Fotomodel olarak temsil etti.

2009 senesinde Cine5‘te yaptıkları bir programı açarken “Günaydın cicişler” sözü ağzından çıktı. Daha sonra Okan Bayülgen programında onlara takılırken hep “ciciş” diye hitap etti ve lakapları “ciciş” olarak kaldılar.

2014 senesinde “Şipşak Anadolu” adlı sinema filminde Cengiz Küçükayvaz, Erdal Tosun ile beraber oynadılar.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

CEYDA ERSOY DİZİ VE FİLMLERİ

Şipşak Anadolu – Sinema Filmi
Ruffles Reklamı
Neşeli Günler – Sunucu (Cine 5)
Burger King Reklamları- Vodafone reklam filmi
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv)
Manga – Klip – Dünyanın Sonuna Doğmuşum
Çarkıfelek – Hostes (Kanal 1)
Hayat Güzeldir – Dizi Film (ShowTv)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading