Yandex Metrica

Can Yaman kimdir, kaç yaşında? Can Yaman sevgilisi

Can Yaman kimdir, kaç yaşında? Can Yaman sevgilisi

Can Yaman'ın hayatı merak ediliyor. Yakışıklı oyuncunun dönem dönem magazin basınında yaptıkları sosyal medyada ses getirirken kullanıcılar, Can Yaman kimdir? Can Yaman kaç yaşında? Can Yaman aslen nereli? Can Yaman ne iş yapıyor? Can Yaman sevgilisi kim? Gibi sorulara yanıt arıyorlar.

Kimdir

24.04.2024, 09:32

Magazin dünyasının sık sık gündeme gelen isimlerinden biri olan Can Yaman'ın hayatı merak ediliyor. Peki Can Yaman kimdir? Can Yaman'ın sevgilisi var mı? Merak edilen soruların yanıtlarını sizler için verdik.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 yılında İstanbul Suadiye’de dünyaya geldi. Ailesinin tek çocuğu olan Can Yaman'ın babasının adı Güven Yaman’dır. Henüz beş yaşındayken annesiyle babası ayrılık yaşadı.  Büyükbabası Üsküp Priştinali ve Yugoslav kökenliyken büyükannesi ise Makedondur. Can Yaman, ilkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okumasının ardınan lise eğitimini de İtalyan lisesinde tamamladı. Ayrıca lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika’da Ohio’ya okumuştur. Lisenin ardından Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyan Can Yaman 2012 yılında mezun oldu. Ayrıca üniversitedeyken tekrardan değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri aldı. 

Hukuk Fakültesinden mezun olmasının ardında 1 yıllık staj gören Can Yaman, staj bitiminde Pricewaterhouse Coopers adında dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014 yılının başında altı ay avukatlık yapmıştır.

Çevresinin sık sık oyuncu ol, artis ol demelerinin sonucu oyunculuğa merak salan Can Yaman, Cüneyt Sayıl’dan oyunculuk eğitimi alarak mesleğe adımını atmıştır.

Can Yaman'ın spora yoğun ilgisi vardır. Lisanlı basketbolcu ve aynı zaman Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la gibi çeşitli sporlarla ilgilenen Can Yaman; Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce ve Almanca dillerini iyi derecede bilmektedir. Ayrıca oyunculuğuna katkıda bulunacağına inandığı için dans eğitimi de almaya başlamıştır.

Can Yaman, 2014 senesinde yönetmen koltuğunda Türkan Derya’nın oturduğu “Gönül İşleri” isimli dizide Bedir karakterine hayat verirken başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın ile beraber oynama şansını yakalamıştır.

2015 senesinde yönetmen koltuğunda Osman Sınav’ın oturduğu “İnadına Aşk” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrolleri paylaştı.

2016 senesinde başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker gibi güçlü oyuncuların yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” isimli dizide Tarık karakterine hayat verdi.

2017 senesinde 'Dolunay' isimli dizide rol almıştır.

Can Yaman asıl çıkışını ise 2018 yılında ekranlara 'Erkenci kuş' isimli dizide yaşamıştır. Dizede Demet Özdemir ile başrolü paylaşmıştır.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

CAN YAMAN SEVGİLİSİ

Can Yaman'ın özel hayatı da merak konusu olmaya devam ediyor. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, geçtiğimiz aylarda aradığı aşkı İtalya'da bulmuştu. Gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta'ya kaptıran Can Yaman bu ilişkisiyle magazin basınının yakın ilgisine maruz kalmıştı. Evlilik yolunda oldukları bilinen ikili hakkında geçtiğimiz günlerde ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. İkiliden konuya ilişkin bir açıklama yayınlanmadı.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

CAN YAMAN TİYATRO OYUNLARI

Rauf Altıntak’ ın yönetmenliğini yaptığı Sahte Gelin adlı Tarihi Türk Tiyatrosu Oyunu
Varlam Nikoladze’ in yönetmenliğini yaptığı Ay Işında Şamata adlı oyun 
Aykut Göker’ in yönetmenliğini yaptığı Mavi oyunu 
Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar 
Göcekler Göğerince 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

CAN YAMAN DİZİLERİ

2018 - Erkenci Kuş (Can Divit ) (TV Dizisi) 
2017 - Dolunay (Ferit)(TV Dizisi) 
2016 - Hangimiz Sevmedik (Tarık) (TV Dizisi) 
2015 - İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi) 
2014 - Gönül İşleri (Bedir) (TV Dizisi) 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Loading