Yandex Metrica

Boncuk Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Netflix Zeytin Ağacı dizisinde oynayan Boncuk Yılmaz hangi dizide oynadı, eşi kim?

Boncuk Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Netflix Zeytin Ağacı dizisinde oynayan Boncuk Yılmaz hangi dizide oynadı, eşi kim?

Boncuk Yılmaz, Netflix dizisi olan Zeytin Ağacı kadrosunda yer alıyor. Zeytin Ağacı dizisinden ilk fotoğraf geldi. Dizide Boncuk Yılmaz dışında Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi isimler de bulunuyor. Zeytin Ağacı dizisiyle gündemde yerini alan Boncuk Yılmaz vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Boncuk Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Netflix Zeytin Ağacı dizisinde oynayan Boncuk Yılmaz hangi dizide oynadı, eşi kim?

Kimdir

09.04.2024, 04:06

Boncuk Yılmaz, Netflix dizisi olan Zeytin Ağacı ile gündemde yerini aldı. Zeytin Ağacı dizisinde rol alan Boncuk Yılmaz, vatandaşlar tarafından merak edildi. Zeytin Ağacı dizisi kadrosunda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi isimler bulunuyor. Netflix dizisi Zeytin Ağacı, 28 Temmuz 2022 tarihinde seyircisiyle buluşacak. Peki Boncuk Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Netflix Zeytin Ağacı dizisinde oynayan Boncuk Yılmaz hangi dizide oynadı, eşi kim?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

BONCUK YILMAZ KİMDİR?

Boncuk Yılmaz, 13 Mayıs 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Tam adı Boncuk Makbule Yılmaz olan oyuncu, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. 

Boncuk Yılmaz, oyunculuğa 2004 senesinde Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak adlı sinema filmi ile adım attı. Bu filmdeki Nihal rolüyle aynı yıl düzenlenen 26. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Boncuk Yılmaz bugüne kadar Bir Yastıkta, Mazi Kalbimde Yaradır, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, Sıla, Kızlar Yurdu ve Haneler gibi birçok projede oynadı.

Boncuk Yılmaz, 1.65 metre boyunda, 57 kilo ve Boğa burcudur.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

BONCUK YILMAZ EŞİ KİM?

Boncuk Yılmaz 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Fethi Kantarcı ile evlendi. Çiftin, Kılıç Ali adında bir oğlu bulunmaktadır. 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

BONCUK YILMAZ HANGİ DİZİDE OYNADI?

2017-2018 – Çukur (Saadet)
2017 – Kaygı (Anne) (Sinema Filmi)
2013 – Bir Yastıkta (Şifa) (TV Dizisi)
2011 – Mazi Kalbimde Yaradır (Nalan) (TV Dizisi)
2009 – Haneler (Pınar) (TV Dizisi)
2006 – Sıla (Narin) (TV Dizisi)
2006 – Kızlar Yurdu (Boncuk) (TV Dizisi)
2005 – Sessiz Gece (TV Dizisi)
2004 – Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak (Nihal) (Sinema Filmi)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading