Yandex Metrica

Ayşenur Arslan kimdir? Ayşenur Arslan kaç yaşında ve aslen nereli?

Ayşenur Arslan kimdir? Ayşenur Arslan kaç yaşında ve aslen nereli?

Hakkında inceleme başlatılan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan kimdir, kaç yaşında aslen nereli ve mesleği nedir? İşte Ayşenur Arslan’ın hayatı ve biyografisi.

Kimdir

05.03.2024, 15:27

RTÜK'ün hakkında inceleme başlattığı Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan’ın aslen nereli, kaç yaşında, daha önce nerelerde çalıştığı ve kim olduğu gibi pek çok sorunun cevabı herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Ayşenur Arslan kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği nedir? İşte Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan’ın hayatına dair merak edilen tüm detaylar... 

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

AYŞENUR ARSLAN KİMDİR? 

6 Eylül 1950 tarihinde dünyaya gözlerini açan Ayşenur Arslan, aslen Aydınlıdır. Lisans öğrenimini İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladıktan sonra 1972 yılında mezun olmuştur.  

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

AYŞENUR ARSLAN DAHA ÖNCE NERELERDE ÇALIŞTI? 

Gazetecilik hayatına 1974 senesinde TRT'de muhabir olarak başlayan Arslan, daha sonra 1982 yılında haber müdürü olarak Güneş Gazetesi'nde çalışmaya başlamış ve buradaki görevinden iki yıl sonra istifa etmiştir.  

Ardından Nokta isimli dergide çalışmaya başlayan Ayşenur Arslan, akabinde Söz Gazetesi'ne geçmiş ve buradaki görevinden de ayrıldıktan sonra ise Türkiye'nin ilk yerel dergisini hazırlamıştır. 

Anı zamanda bir yıl kadar Cumhuriyet Gazetesi bünyesinde çalışan Arslan, ayrıca ATV'de (Ali Kırca ile beraber) ve Star TV'de çalışmıştır. Ve sekiz yıllık bir aradan sonra yeniden Star TV kanalında çalışmaya başlayan Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Birand ve Ali Kırca gibi isimlerle çalışma fırsatı bularak CNN Türk ekranlarından yayınlanan “Medya Mahallesi” adlı programı yapmaya başlamıştır.  

Daha sonra Sokak TV'de çalışmaya başlayan Arslan, halen Halk TV ekranlarından yayınlanmaya devam eden “Medya Mahallesi” adlı programı hazırlayıp sunmaktadır. 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

AYŞENUR ARSLAN OLAYI NE?

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'nı 'illegal ve suikastçı bir örgüt' şeklindeki skandal sözleri için inceleme başlatıldığını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading