Yandex Metrica

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir kimdir? Ayşe Keşir nereli ve kaç yaşında?

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir kimdir? Ayşe Keşir nereli ve kaç yaşında?

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir kimdir? Ayşe Keşir’in hayatını ve biyografisini sizler için derledik.

Kimdir

02.03.2024, 16:15

2021 yılının Mart ayında gerçekleşen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Kadın Kolları Başkanlığına seçilen, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in hayatına ve siyasi kariyerine dair ayrıntılar merak edilmektedir. Peki Ayşe Keşir kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? 

İşte AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in hayatına dair merak edilen ayrıntılar... 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

AYŞE KEŞİR KİMDİR? 

29 Aralık 1967 yılında Düzce'de dünyaya gelen Ayşe Keşir, İlk ve ortaöğrenimlerini İstanbul'da tamamladıktan sonra lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünde tamamlayarak 1989 yılında mezun olmuştur. Ardından lisansüstü eğitimine Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde devam eden Keşir, 2013 yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Politikalar Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yapmıştır.  

Meslek hayatına Yaşama Sevinci dergisinde muhabir olarak başlayan Ayşe Keşir, ayrıca arkadaşlarıyla birlikte Hanımeli Dergisi’ni çıkarmış ve bir televizyon kanalında da Hanımeli ve Kadın Gözüyle adlı programları yapmıştır. 

Çeşitli dergi, gazete ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yapan Keşir, ekran kariyerine ise oyun ve senaryo yazımı, radyo tiyatrosu seslendirme, farklı televizyon kanallarında metin yazarlığı ve programcılık yaparak devam etmiştir. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

AYŞE KEŞİR’İN SİYASİ KARİYERİ 

2001 yılında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Keşir, 2005 yılında gerçekleşen AK Parti Olağan Kongresi’nde Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.  

Ayşe_Keşir_kimdir

2009 yılında Ankara’nın Altındağ İlçesi Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerine seçilen Keşir, 2011 yılından itibaren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Bakan Danışmanlığı yapmıştır. 

Gerçekleşen milletvekili genel seçimlerinde mensubu olduğu AK Parti’den 25,26 ve 27. dönemlerde Düzce Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren Ayşe Keşir, TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyon Başkanlığı, Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyeliği, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyeliği ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Ankara İl Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür.  

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

AYŞE KEŞİR NE ZAMAN AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU? 

8 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Kadın Kolları Başkanlığına seçilen ve görevine halen devam etmekte olan Ayşe Keşir, evli ve üç çocuk annesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading