Yandex Metrica

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Adana Büyükşehir Belediye Başkanı kim? İşte Zeydan Karalar hakkında tüm detaylar...

Kimdir

04.05.2024, 12:23

2019 yılından beri Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zeydan Karalar’ın hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Zeydan Karalar kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?  

İşte Zeydan Karalar’ın hayatına dair merak edilen ayrıntılar... 

Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Acun Ilıcalı'nın amcası kimdir, kaç yaşında? Gürbüz Ilıcalı neden öldü? Haberi Görüntüle

ZEYDAN KARALAR KİMDİR? 

1958 yılında Adana’da dünyaya gelen Zeydan Karalar, İlk, orta ve lise öğrenimlerini doğduğu şehir Adana’da tamamlamış ve lisans eğitimini ise Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayarak 1980 yılında mezun olmuştur. 

Öğrencilik dönemlerinden itibaren aktif olarak siyasetin içerisinde yer alan ve 1977 yılında Demokratik Sol Yüksek Öğrenim Derneğini kurarak, yönetim kurulu başkanlığını yapan Karalar, ardından 1980 yılına kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İl Gençlik Kolları Saymanı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmıştır. 

1979-2007 yılları arasında çeşitli kuruluşlarda çalışmaya hayatına devam eden Zeydan Karalar, 2005 yılında kendi şirketi olan A-TEKS Mühendislik’i ve 2008 yılında ise ikinci şirketi olan Başkent Pres’i kurmuştur. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

ZEYDAN KARALAR’IN SİYASİ HAYATI 

7 Temmuz 2010 tarihinde CHP’nin Adana İl Başkanlığı görevine getirilen Zeydan Karalar, 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Adana’nın Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı görevine seçilmiştir.  

Zeydan_Karalar_kimdir

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zeydan Karalar, aynı zamanda ADSİAD ve MMO üyeliği ve A-TEKS Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de sürdürmektedir. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak görevine halen devam etmekte olan Zeydan Karalar, evli ve üç çocuk babasıdır. Ayrıca Almanca ve Arapça bilmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading