Yandex Metrica

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, İYİ Parti’den istifa etti. isrifa kararını sosyal medya hesabından açıklayan Birol Aydemir, ''Maalesef partideki çalışma arkadaşlarımla aynı rotada ilerleyemeyeceğimizi üzülerek müşahede ettim. Bu sebeple İYİ Partiden ayrılmaya karar verdim.'' dedi.

Gündem

08.05.2024, 11:01

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerden büyük bir hezimetle ayrılan İYİ Parti'de istifa dalgası hızla yayılıyor. Meral Akşener'in kurultay kararı almasından sonra İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti.

Birol Aydemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada parti üyeliğinden ve Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Aydemir açıklamasında şunları kaydetti;

"Partideki çalışma arkadaşlarımla aynı rotada ilerleyemeyeceğimizi üzülerek müşahede ettim. Bu sebeple İYİ Parti'den ayrılmaya karar verdim." 

Ekonomik duruma vurgu yapan Aydemir, "Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden geçiyoruz gerçek beka sorunu budur." ifadelerini kullandı.

TikTok Türkiye'de kaptılıyor mu? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı açıkladı: Türkiye'de bu işin sonu yasak! TikTok Türkiye'de kaptılıyor mu? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı açıkladı:... Haberi Görüntüle

''OYUN KURALLARI YOZLAŞTI''

Siyasette oyun kurallarının yozlaştığını ancak bir sey değişmediğini dile getiren Birol Aydemir, hafta sonu yapılacak kongredede genel başkan adayı olan isimlere başarılar diledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading