Yandex Metrica

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı'

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı'

Yerli ve milli araç Togg, dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. İsviçre'nin Blick gazetesi Togg'a övgülerde bulunarak "Türk Teslası" benzetmesi yaptı.

Dünya

30.04.2024, 15:52

İsviçre'nin Blick gazetesinde Wolfgang Gomoll imzasıyla önemli bir haber yayımlandı. Haberde yerli ve milli araç Togg'un bir Türk prestij objesine dönüştüğü belirtildi. "Elektrikli araç, yapay zekanın radyo çalma listeleri oluşturabildiği dijital ekosistemiyle etkileyici. Ancak test sürüşümüzün de gösterdiği gibi sürüş ve şarj performansı da etkileyici." ifadelerinin kullanıldığı haberde Togg'un 2018'de kurulduğu hatırlatıldı. Haberde Togg'un pandemi sürecini zarar görmeden atlattığı belirtilerek Türkiye'nin bu marka için öenmli yatırımlar yaptığı ifade edildi.

İsrailli rehine yakınları yol kapattı! Soykırımcı Netanyahu ve ortağı Biden'a çağrı İsrailli rehine yakınları yol kapattı! Soykırımcı Netanyahu ve ortağı Biden'a... Haberi Görüntüle

"TÜRK TESLASI"

"Türk Teslası" benzetmesi yapılarak övgülerde bulunulan haberde Togg'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel olarak verdiği desteğe de işaret edildi. T10X'in özelliklerinin de yer aldığı haberde aracın kokpitinde geniş bir ekran olduğu belirtildi. Aracın bir uygulama mağazası da içeren kendi işletim sisteminin buna göre tasarlandığı anlatılarak yolcu bölümü ikinci bir oturma odası olarak tanımlandı. 

Togg'un sürüş özellikleri bakımından son derece yeterli olduğu ifade edilirken 468 kilometreye kadar sürüş menzili olduğu belirtildi. 

Hamas'tan son dakika açıklaması: 'Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz' Hamas'tan son dakika açıklaması: 'Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul... Haberi Görüntüle

"TESLA'DAN ÖNDE"

Togg'un Skoda Enyaq veya Tesla gibi rakiplerinden bazı yönlerden daha üstün olduğu belirtilen haberde yakıt ikmalinin bunlardan biri olduğu hatırlatıldı. T10X'in yol sonunda Almanya'ya geleceği, İsviçre'ye ise ne zaman geleceğinin henüz netleşmediğibe işaret edilirken Togg'un Avrupa'da 2032'ye kadar 1 milyon araca ulaşacağı belirtildi.

İsrail askeri eşek arısı yuvasına saldırdı: 1'i ağır 12 işgalci yaralı İsrail askeri eşek arısı yuvasına saldırdı: 1'i ağır 12 işgalci... Haberi Görüntüle

TOGG'A GÜNCELLEME

2023 yılının en çok satılan elektrikli otomobili olmayı başaran Togg, belirli periyotlarla kendini güncelliyor. Bununla kullanıcı deneyimlerini iyileştirmeyi hedefleyen Togg, son güncellemeyle birçok kullanışlı yeni özelliği sürücülerin hizmetine sundu. T10X sürücüleri, yeni güncellemeyle uçtan uca bilgi eğlence ekranındaki uygulamaları, artık tam ekran ve farklı renk temalarıyla kullanabilecek. Kullanıcılar, T10X’te manuel olarak pin girmek yerine yüz tanıma yöntemiyle oturum açabilecek. T10X’i kullanan farklı kullanıcılar için profil bazlı kişiselleştirme hafızası da sunulmaya başlanacak. 4 farklı profil oluşturmaya imkan tanıyan T10X, her kullanıcı profili için ana ekranda kullanılan uygulama düzeni, ayna ayarı, koltuk pozisyonu, favori radyo frekansları gibi kişiselleştirmeleri hatırlayacak. Yüz tanıma özelliği ile araca şifre girmeden erişip, güvenli ve hızlı bir kullanım konforu sağlanıyor. Profil ayarları otomatik olarak araçta yerini alıyor. Böylece her seyahat özelleştirilmiş bir deneyim haline geliyor. Yeni geliştirilen kısayol menüsü ile dairesel kumandayla araçtaki neredeyse her özelliğe hızlı bir şekilde erişim sağlanabiliyor. Bu özellik, sürüş güvenliğini ve konforu artırıyor. Ayrıca T10X’in akıllı iklimlendirme planlayıcısı sayesinde araca binmeden önce iç mekan sıcaklığını gün ve saat bazında planlamak mümkün olacak. Böylece iç mekan, kişi için her zaman en konforlu sıcaklıkta kalacak.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading