Yandex Metrica
Reklam Görseli

İstanbul'da akılalmaz olay! Kendine kurşun yağdırdı

İstanbul'da akılalmaz olay! Kendine kurşun yağdırdı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde meydana gelen olayda halüsinasyon gördüğünü iddia eden adam bina girişinde kendi kendine çatışırken güvenlik kamerasına yansıdı. Polis tarafından yakalanan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem

24.04.2024, 13:21

Dün akşam saatlerinde İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde akılalmaz bir olay yaşanırken görenler gözlerine inanamadı.

İddiaya göre Aziz Ç. isimli vatandaş alkol aldıktan sonra halüsinasyon görmeye başladı. Aziz Ç, bir apartmanın girişinde kendisini takip edenlerin olduğunu iddia ederek sağa sola rast gele 15 el ateş etti.

İhbarın ardından Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri olay yerine geirken şahsı gözaltına aldı. Silahı attığını ancak nereye attığını bilmediğini belirten şahısın evinde yapılan aramalarda da çok sayıda mermi ele geçirildi.

Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı ne olarak görüyorlar Teröristbaşı Salih Müslim'in eşinden sapkın ifadeler: Bakın bebek katili Öcalan'ı... Haberi Görüntüle

İFADESİ ALINDI SERBEST BIRAKILDI

Şahısın ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yaşanan olay anı apartman içinde ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Söz konusu görüntülerde Ç.’nin apartman kapısından etrafa ateş etmesi ve telefonla konuşması ve kapıdan dışarıyı gözetlemesi yer aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading