Yandex Metrica

Instagram'dan sonra WhatsApp çöktü mü? META Facebook, İnstagram ve WhatsApp neden çöktü? 2024 Sosyal medya platformları neden çöktü? META hacklendi mi?

Instagram'dan sonra WhatsApp çöktü mü? META Facebook, İnstagram ve WhatsApp neden çöktü? 2024 Sosyal medya platformları neden çöktü? META hacklendi mi?

Son dakika... İnstagram ve Facebook'a sosyal medya kullanıcıları erişim sağlayamıyor. META şirketi İnstagram ve Facebook'tan sonra Whatsapp'ında çöküp çökmediğini araştırmaya başladı. Whatsapp kullanıcıları hesaplarını kontrol etmeye başladı. Peki İnstagram, Facebook'a erişim engelinden sonra Whatsapp'ta çöktü, hacklendi mi? 5 Mart 2024 Salı günü Whatsapp'a erişim neden sağlanamıyor? Akış yenilenemiyor hatası alıyorum, akış yenilenemiyor ne demek, ne anlama geliyor? Whatsapp neden çöktü? META hacklendi mi?  

Gündem

17.05.2024, 21:38

Son dakika haberleri... Dünyanın önde gelen sosyal medya devi META'nın sahibi olduğu İnstagram Facebook'un çökmesinden sonra Whatsapp'ında çöküp çökmediği, kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Sosyal medya platformları İnstagram ve Facebook'a 5 Mart Salı günü erişim tamamen kesildi.Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook'un çöküp çökmediğini, erişim engeli getirilip getirilmediğini araştırırken bir yandanda Whatsapp'ın çöküp çökmediğini araştırmaya başladı.

Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook hesaplarına neden ulaşamadıklarını merak edip arama motorlarında ''İnstagram ve Facebook çöktü mü?'' sorusuna yanıt aramaya başlarken ek olarak Whatsapp'ında çöküp çökmediğini merak etti. 

Peki Instagram ve Facebook çöktü mü? Instagram'a neden giremiyorum? Whatsapp'a neden giremiyorum? META şirketi hacklendi mi?

 

Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Haberi Görüntüle

İNSTAGRAM'DA NEDEN AKIŞ YENİLENEMİYOR HATASI ALIYORUM?

5 Mart 2024 tarihinde İnstagram ve Facebook'a erişim sorunu başladı. Sosyal medya kullanıcıları İnstagram ve Facebook hesaplarının kapatılıp kapatılmadığını, Facebook ve İnstagram'da sorunun ne olduğunu araştırmaya başladı.  Peki İnstagram ve Facebook çöktü mü?

DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine yalanlama: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'A NEDEN ULAŞIM SAĞLANAMIYOR? İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medya kullanıcıları İnstagram'a ulaşım sağlayamayınca İnstagram'ın çöküp çökmediğini, erişime kapatılıp kapatılmadığını araştırmaya başladı.

Instagram kullanıcıları, ana sayfayı güncelleme girişimlerinde bulunduklarında 'akış yenilenemiyor' hatasıyla karşılaştı.

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi! Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi! Haberi Görüntüle

META ŞİRKETİ HACKLENDİ Mİ? İNSTAGRAM, FACEBOOK, WHATSAPP NEDEN ÇALIŞMIYOR?

META şirketine ait olan Whatsapp, Facebook ve İnstagram'a ulaşım engeli devam ediyor. İnstagram'da ana sayfayı güncelleme girişimlerinde bulunduklarında 'akış yenilenemiyor' hatasıyla karşı karşıya gelen kullanıcılar, Whatsapp'ta da çökme olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki Whatsapp'ta çöktü mü?

İnstagram ve Facebook ve Whatsapp sunucularının sahibi olan META şirketinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. İnstagram ve Facebook'un çöktüğü ve kısa süre içerisinde düzeleceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

7

1

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading