Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi'nin cezası belli oldu! Galatasaray yönetimi harekete geçti!

Icardi'nin cezası belli oldu! Galatasaray yönetimi harekete geçti!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi için kararını açıkladı. PFDK, yıldız golcüye 1 maç ceza verdi. Icardi, bu akşam oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek, hafta sonu Beşiktaş ile oynanacak derbide ise sahada olacak.

Spor

19.03.2024, 02:53

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin cezası açıklandı. PFDK, Arjantinli oyuncuya 1 maç ceza verildiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, MKE Ankaragücü ile oynanan Süper Lig maçında rakip takım taraftarına yönelik hakareti sebebiyle Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye bir maç men ve 19 bin 500 lira para cezası uyguladığı bildirildi.

Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Dursun Özbek’ten iddialı sözler: Ben buraya peşkeş çekmeye gelmedim! Haberi Görüntüle

DERBİDE SAHADA OLACAK

Icardi, sarı-kırmızılı ekibin bu akşam oynayacağı Antalyaspor maçında sahada olamayacak. Arjantinli yıldız, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisinde ise forma giyebilecek.

Arda Güler Villarreal maçında ilk 11 başlayacak mı? Ancelotti açıkladı! Arda Güler Villarreal maçında ilk 11 başlayacak mı? Ancelotti açıkladı! Haberi Görüntüle

GALATASARAY YÖNETİMİ HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada 'hakaret' nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Mauro Icardi, 1 maç ceza aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli oyuncuya verilen ceza için Tahkim Kurulu'na başvuru yapacak..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading