Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın enleri için aday gösterildi

Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın enleri için aday gösterildi

Sparta Prag'a karşı 1 gol ve 2 asistle oynayan Icardi, "Haftanın Oyuncusu" için 4 aday arasında yer aldı. Icardi'nin 90+1. dakikada takımını 3-2 öne geçirdiği gol de "Haftanın Golü"ne aday oldu.

Spor

17.02.2024, 10:44

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında dün akşam sahasında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk etti.

Gol düellosu şeklinde geçen maçta Galatasaray, uzatma dakikalarında bulduğu Sparta Prag'ı 3-2 yenmeyi başardı.

TFF'den beklenen açıklama geldi! İtalya - Türkiye maçı... TFF'den beklenen açıklama geldi! İtalya - Türkiye maçı... Haberi Görüntüle

ICARDI HAFTANIN OYUNCUSU ÖDÜLÜNE ADAY

Müsabakada 1 gol 2 asistle oynayan sarı-kırmızılı oyuncu Mauro Icardi, "Haftanın Oyuncusu" için 4 aday arasında yer aldı.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan listeye göre, Sparta Prag galibiyetinde etkili olan Icardi'nin yanı sıra Karabağ'ın Braga'yı 4-2 yendiği maçta 2 gol 1 asistle galibiyete katkı yapan Abdellah Zoubir, Milan'ın konuk ettiği Rennes'i 3-0 mağlup ettiği maçta 2 gol atan Ruben Loftus-Cheek ve Benfica'nın Toulouse'u 2-1 yendiği maçta 2 gol atan Angel Di Maria da "Haftanın Oyuncusu"na aday gösterildi.

Galatasaray 3 yıldız futbolcunun üstünü çizdi! İşte takımdan ayrılacak isimler Galatasaray 3 yıldız futbolcunun üstünü çizdi! İşte takımdan ayrılacak isimler Haberi Görüntüle

HAFTANIN GOLÜ İÇİN DE ADAY

Mauro Icardi'nin 90+1. dakikada takımını 3-2 öne geçirdiği gol de "Haftanın Golü" için aday listeye girdi.

UEFA'nın bu kategorisinde Eguinaldo'nun Shakhtar Donetsk'e Olimpik Marsilya karşısında 2-2 beraberliği getiren gol ile Rafael Leao'nun Milan'ın Rennes'i 3-0 yendiği maçtaki golü ve Preciado'nun Galatasaray'a karşı kaydettiği gol de adayları arasında yer alıyor.

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading