Yandex Metrica

"Hizmeti Yerinde Görelim" Başkan Murat Aydın dev projeleri duyurdu: Beykoz hizmete doyacak

"Hizmeti Yerinde Görelim" Başkan Murat Aydın dev projeleri duyurdu: Beykoz hizmete doyacak

Cumhur İttifakı'nın Beykoz Belediyesi Başkan adayı ve mevcut başkanı Murat Aydın, İlçe teşkilatıyla başladığı hizmet tanıtım turuna, Cumhur İttifakı ortağı MHP teşkilatıyla devam etti. “Hizmeti Yerinde Görelim” turu ile hem mevcut projeleri hem de yapımına devam edilen projelerin gösterildiği turda konuşan Aydın, "Beykoz hizmete doyacak" ifadelerini kullandı.

Gündem

22.04.2024, 14:36

Söz konusu tanıtım turunda Murat Aydın'a eşlik eden MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, İlçe Kadın Kolları ve ana kademe yöneticileri sosyal yaşamdan kentsel dönüşüme, çevre düzenlemesinden, kültür-sanat ve  gençlik merkezlerine kadar hayata değer katan hizmetler yerinde görüldü.

Arda Güler'in gol sevincinin anlamı nedir? Arda Güler'in gol sevincinin anlamı nedir? Haberi Görüntüle

"BEYKOZ SAHİLİ ARTIK AKŞAMLARI DA CANLI"

Tanıtım turunda açıklamalarda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, "5 yıl önce ilçe sakinlerine söz verdik. Sahilde yaptığımız çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, “Gümüşsuyu Restoran&Kafe” ile ilçe sahilini 7/24 canlı ve yaşayan bir yer haline getirdik.  Beykoz sahili artık akşamları da canlı ve ilçe sakinleri ailecek gezmek için başka yerlere gitmek zorunda kalmıyor.” şeklinde konuştu.

İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda yakalanan ABD'li müze müdürüyle ilgili yeni gelişme İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda yakalanan ABD'li müze müdürüyle ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

YALI KÜTÜPHANESİ GENÇLERİ KUCAKLAYACAK

Yalı Kütüphanesi”nin de yakında açılacağını belirten Murat Aydın, “Gençlerimiz  için yaşayan mekânların sayısını artırıyoruz.  7/24 hizmet verecek modern ve nitelikli bir kütüphane hazırlıyoruz, içinde aynı anda 120 kişi ders çalışabilecek. 90 yaşındaki biri de gelip burada kitap okuyabilecek. Beykoz Kahvecisi’nin de yer alacağı Yalı Kütüphanesi şubatın ilk haftası açılacak.” dedi.

Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: AK Parti'ye oy veren engelli personele tuvalet sürgünü! Yeniden Refah Partili belediyede mobbing skandalı: AK Parti'ye oy veren... Haberi Görüntüle

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ

Sözlerine devam eden Aydın, Beykoz sahilinden Ortaçeşme istikametinde Yalıköy’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Yalıköy’de kapalı pazar yeri yapacağız. Türk-Alman Üniversitesi ile Beykoz Çayırı arası sahil gibi çok güzel bir yaşam alanına dönüşecek. Sosyal, kültürel, sportif ve ticari açıdan canlı bir yer olacak, yeşil alan miktarı da artacak" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Zonguldak’ta maden ocağında göçük: Can kaybı var Son dakika: Zonguldak’ta maden ocağında göçük: Can kaybı var Haberi Görüntüle

BEYKOZ ÇAYIRI 7/24 HİZMET VERECEK

Beykoz Çayırı çevresindeki yeşil alan miktarını 2,5 katına çıkaracaklarını belirten Aydın, "“Alanda yer alan Millet Kıraathanesi’ni bir ay içinde hizmete açmayı düşünüyoruz. 7/24 hizmet verecek. Yanında restoran ve kafe olacak. Futbolun yanı sıra atletizm de yapılacak, gece aydınlatması olacak.. Çayır içindeki, Tarihi Çınarlı yolda, trafiğe kapalı bin 740 m düzenli yürüyüş yolu yer alacak.” dedi.

Figen Yüksekdağ kaç yıl ceza aldı? Figen Yüksekdağ kaç yıl ceza aldı? Haberi Görüntüle

TOKATKÖY'DE SON DURUM NE?

Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda katılımcılarla örnek daireleri gezen Başkan Murat Aydın, "“Buranın temelini Murat Kurum Bakanımızla attık. İnşaallah açılışını da kendisiyle birlikte yapacağız. Muhalefetin sahadaki tüm engellemelerine karşı projemizi başlattık ve şu an yapımında %65'e ulaştık. Burada 820  bağımsız birim var. Hak sahipleri 290 bin TL ödeyerek depreme dayanıklı yeni evlerine kavuşacak. Türkiye’ye ve Beykoz’un diğer mahallelerine örnek teşkil eden projemiz inşallah yılsonunda tamamlanacak.” dedi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Savcılık harekete geçti: Emniyette üst düzey kişiler hakkında karar! Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme: Savcılık harekete geçti: Emniyette... Haberi Görüntüle

BEYKOZ ŞEHİR HASTANESİ

Söz konusu tanıtım turunda Tokatköy ziyaret sonrasında Şahinkaya’da şehir ve eğitim hastanesi statüsüyle hizmet verecek “Beykoz Şehir Hastanesi” arazisi gezildi. Burada açıklamalarda bulunan Aydın, 125 bin metrekare kapalı alanda kurulacak hastanenin 500 odalı ve 700 yatak kapasiteli olacağını, şayet ihalesi tamamlanırsa yapımının seçimden önce başlayacağını, mevcut hastane ve Tepeüstü’nün hizmete devam edeceğini ifade etti.

Valilik duyurdu! Bir ilimizde 6 gün boyunca yasaklandı Valilik duyurdu! Bir ilimizde 6 gün boyunca yasaklandı Haberi Görüntüle

VİZYON 360 GENÇLERE MOTİVASYON VERECEK

Murat Aydın "Beykoz Vizyon 360 Gelişim Merkezi”nin hizmetleriyle gençlere motivasyon ve umut vereceğini söylerek, "Beykoz’da yaşayan gençlerin hayallerini dünyada en rahat ve en kolay hayata geçireceği yer işte bu gördüğünüz Vizyon 360 Merkezi olacak. Bir genç hayallerini en iyi gerçekleştireceği yer olarak kendi ülkesini görmezde başka ülkelere hizmet eder. Belediye olarak biz asfalt, yol, kaldırımı zatan yapıyoruz, asıl arzumuz al yıldızlı bayrağımızın ebediyen yurdumuzun üstünde dalgalanması ve Burada gençlerin fikir ve projeleri desteklenecek, onlara motivayon ve umut verecek” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading