Yandex Metrica

Son dakika: Zonguldak’ta maden ocağında göçük: Can kaybı var

Son dakika: Zonguldak’ta maden ocağında göçük: Can kaybı var

Son dakika haberleri... Zonguldak’ta özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte mahsur kalan 2 işçiden Şenol Zurnalı (42) hastanede hayatını kaybederken, yaralı kurtulan Savaş Onur (31) tedavi altına alındı.

Gündem

19.05.2024, 09:59

Zonguldak'ın Kimli ilçesinde özel bir maden ocağında göcük meydana geldi. Bir işçi yaşamını yitirirken 1 işçinin de yaralandığı öğrenildi. 

Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para alacak? Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para... Haberi Görüntüle

2 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Olayın saat 12.00 sıralarında aşandığı öğrenilirken Kilimli ilçesinde buluna Gelik Madencilik'te meydana gelen kazada yerin 15 metre altında çalışan Savaş Onur ve Şenol Zurnalı kömür yığınını altında kaldı. 

Bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken bir saatlik çalışmanın ardından Şenol Zurnalı ağır yaralı bir şekilde göçük altından çıkartıldı.

Coca-Cola'da üst düzey yöneticiydi! Ünlü iş insanı denizde boğularak öldü! Coca-Cola'da üst düzey yöneticiydi! Ünlü iş insanı denizde boğularak öldü! Haberi Görüntüle

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şenol Zurnalı'ya ambulansta kalp masajı yapıldığı öğrenildi. Ancak Zurnalı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Detaylar geliyor...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading