Yandex Metrica

Dilan Çiçek Deniz Cannes Film Festivali'nde nasıl elbise giydi, ne oldu?

Dilan Çiçek Deniz Cannes Film Festivali'nde nasıl elbise giydi, ne oldu?

Ünlü yıldız Dilan Çiçek Deniz, dünya çapında ün kazanan Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseyle büyük ilgi topladı. Oyuncunun tarzı ve stilinin yanı sıra kişisel hayatı da merak konusu oldu. Cannes'deki görünümü ve tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada gündeme oturdu.

Gündem

21.05.2024, 10:42

Dilan Çiçek Deniz, 77. Cannes Film Festivali'ne davetli olarak katıldı ve bu özel etkinlik için siyah tül bir elbise tercih etti. Saçlarını açık bırakarak şıklığını tamamladı. Ancak oyuncunun tarzı, takipçileri arasında pek de beğenilmedi. Siyah tül elbise seçimi, kırmızı halıda eleştiri oklarının hedefi haline geldi ve Deniz'in tarzı sık sık tartışma konusu oldu.

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

DİLAN ÇİÇEK DENİZ CANNES FİLM FESTİVALİ'NDE NASIL ELBİSE GİYDİ?

Sinema Film'in davetlisi olarak 77. Cannes Film Festivali'ne katılan Dilan Çiçek Deniz, dizi etkinliğine özel bir tercih yaparak göğüslerini işlemelerle kaplanmış siyah tül bir elbise giydi. Uzun saten eteğinin altına ise siyah botlar tercih etti. Ancak oyuncunun saçlarını dağınık bir şekilde açık bırakması, genel olarak beğenilmedi. Kısa sürede tarzıyla gündeme gelen Deniz için, "Güzel kız ne yapmış gözlerim kanadı" gibi yorumlar yapıldı.

Bordeaux neden küme düştü? Bir kez daha küme düşme cezası verildi? Bordeaux neden küme düştü? Bir kez daha küme düşme cezası... Haberi Görüntüle

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. Lise yıllarında tiyatro eğitimi alarak oyunculuk tutkusunu keşfetti ve Liseler Arası Tiyatro Yarışması'nda ödül kazandı. Üniversite eğitimine başladığı Turizm Rehberliği bölümünden, asıl ilgi duyduğu Karşılaştırmalı Edebiyat alanına yönelerek İstanbul Üniversitesi'ne geçiş yaptı.

Genç yaşta edebiyat dünyasına adım atan Deniz, on beş yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adlı şiir kitabını yayınladı. Aynı zamanda modellik de yapan ve güzellik yarışmalarında başarı elde eden Deniz, oyunculuk kariyerine de hızla adım attı.

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Deniz, daha sonra Güneşin Kızları ve Bodrum Masalı gibi önemli projelerde rol aldı. Çukur dizisindeki performansıyla öne çıkan oyuncu, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayan Ödülü"ne layık görüldü.

Son dönemde Yarım Kalan Aşklar ve Alev Alev gibi yapımlarda başrol oynayarak kariyerine ivme kazandıran Deniz, 2021 yılında Magnum reklamlarında da yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading