Yandex Metrica

Sitede Ara

Her birlikte başaracağız! Cumhur İttifakı'nın başkan adayı Kadem Ekşi sahaya indi: Maltepe'deki yılgınlık ve duraklığı hizmetle buluşturacağız

Her birlikte başaracağız! Cumhur İttifakı'nın başkan adayı Kadem Ekşi sahaya indi: Maltepe'deki yılgınlık ve duraklığı hizmetle buluşturacağız

Maltepe'de vatandaşlarla ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi önemli açıklamalarda bulundu. Ekşi, Adaylığının açıklamasından sonra vatandaşlardan büyük bir teveccüh gördüklerini ifade ederek, herkesi Maltepe ittifakı üzerinde birleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Gündem

27.02.2024, 15:06

Ötekileştiren, ayrıştıran, bölen değil, yeni bir çıkışı hep beraber inşa edecekleri bir noktaya doğru seçmenleri buluşturmak istediklerini vurgulayan Ekşi, “Maltepe güzel bir ilçe, geniş sahilleri var, yukarıda dev projelerimiz var. Millet Bahçesi kapsamında yapacağımız yeni yaşam alanları var, yeşil alanlarla ilgili çalışmalar var. Ama öncelikli olarak kentsel dönüşümle ilgili adımları hızlı atmamız lazım." dedi. 

Türkiye'den manzaralar: İşte 19 Mayıs coşkusu! Türkiye'den manzaralar: İşte 19 Mayıs coşkusu! Haberi Görüntüle

"İSTANBUL İÇİN BİR ŞANS"

"Murat Bey İstanbul’da bir şans." diyen Ekşi, "Biz de bir deprem mühendisiyiz, bunu çok hızlı toparlayacağımızı düşünüyorum Maltepe’de. Vatandaşların da bu konuda ciddi bir beklentileri var. Çünkü imar, plan ve tadilat revizyonlarını bu dönem meclise çıkarmıştık şimdi bunları hayata geçirme vakti” ifadelerini kullandı.

ATA AÖF final tarihleri açıklandı mı 2024? ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır ATA AÖF final tarihleri açıklandı mı 2024? ATA AÖF sınav... Haberi Görüntüle

"MALTEPE'DE YILGINLIK VE DURAKLIK VAR"

Maltepe’de bir yılgınlık ve duraklık olduğunu, bunu hizmet dönemiyle buluşturacaklarını kaydeden Ekşi, "O dip noktadan herkesi buluşturan bir noktaya ulaşacağız ve vatandaşlarımız 31 Mart’ta bir bayram sabahına uyanacaklar. Oylarıyla da bu duraklığı ortadan kaldıracaklar. Buna yürekten inanıyorum. Tabii Maltepe’de Rizeli hemşerilerimizin ve Karadeniz’in çok önemli bir etkisi var, ağırlık merkezi daha doğrusu Karadeniz. Ve hemşerilerimizin vereceği katkıyı çok önemsiyorum." şeklinde konuştu.

Sevan Nişanyan'dan skandal sözler: Türkiye'nin konuştuğu okul müdürü cinayetinde katili savundu! Sevan Nişanyan'dan skandal sözler: Türkiye'nin konuştuğu okul müdürü cinayetinde katili... Haberi Görüntüle

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

"Onların güçlü desteğini istiyor ve arzuluyorum. Onlar bizim adeta uç beylerimiz." diyen Ekşi, "Bu değişime çok ciddi katkı vereceklerini görebiliyorum. Çünkü etkinliklerimizde, meydanlarda ve buluşmalarımızda bunu hissettiriyorlar. Hep birlikte başaracağız, bu tarihi bir fırsat. Bu dönüşüm çağrısı millette karşılık buldu ve dalga dalga yayılıyor. Bu durumu daha iyi noktalara inşallah arkadaşlarımızla birlikte taşıyacağız. Ben tabii bu arada şöyle bir çağrı yapayım Karadenizli hemşerilerimize, ”Uşaklar birlikte başaracağız” diye bir mottomuz olsun, onların desteğini istiyoruz. Bu noktada güzel adımları hep birlikte atacağız” dedi.

Doritos İsrail malı mı, boykot mu? Doritos İsrail malı mı, boykot mu? Haberi Görüntüle

“EKSİKLERİ HIZLA GİDERECEĞİZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un bir şans olduğunu belirten Ekşi, “Şantiyeci bir mühendis, biz de öyleyiz biz de şantiyeciyiz. Kangren olmuş birçok problem var burada. Kültürde, sanatta, sosyal hizmetlerde, çocukların eğitim burslarında sosyal projeler çok eksik. Kütüphaneler, kafeler insana dönük mekansal alanlar çok eksik. Yeşil alanlar, yeraltı otoparkları. Bunlar bizim hızla bölgede hayata geçirmemiz gereken işler. Kentsel dönüşüm bu işlerin başında geliyor. Bunları hızlandırmamız lazım bunu da yapacağız inşallah, buna dönük çalışmalara hız vermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading