Yandex Metrica

Rüyada acıkmak ne anlama gelir? Rüyada doyuncaya kadar yemek yemek ne demek?

Rüyada acıkmak ne anlama gelir? Rüyada doyuncaya kadar yemek yemek ne demek?

Gün içinde belli aralıklarla açlık hissediyoruz. Bazen rüyalarda bile açlık hissi yaşadığımız oluyor. Rüyada acıkmak ne demek? Rüyada yemek yemek neya işaret eder?

Yaşam

02.04.2024, 12:45

Rüyada acıkmak, uzun emel sahibi olmakla da tabir edilir.

Rüyada acıkmak ve doyuncaya kadar yemek hastalıktan kurtulmaya ve bolluğa işarettir. Rüyada açlık çekmek, maddi konularda kazanç sağlayacağını belirtir. Rüyada acıktığını görmek ve doyana kadar yemek yemek hastalıktan kurtulmaya, doyulmazsa hastalığın uzayacağına işarettir.

Gözleri başından 20 kat daha büyük! Akdeniz'de yeni bir canlı bulundu Gözleri başından 20 kat daha büyük! Akdeniz'de yeni bir canlı... Haberi Görüntüle

RÜYADA ÇOK ACIKTIĞINI GÖRMEK

Bir kimse rüyasında çok acıktığını ve karnını doyurmak için acele ettiğini görürürse; mal hırsına kapılıp başkalarının hal üzerine geçirmekte bir sakınca görmeyeceği şeklinde tabir edilir. Rüyada birinin acıktığını görmek uzun emel sahibi olmakla tabir edilir. Birinin acıktığını görmekse; gören kişinin zengin olacağı anlamına gelir.

Kariyeri bitebilir? Ünlü şarkıcı nefes almakta zorlandığını ve acil ameliyat olacağını açıkladı! Kariyeri bitebilir? Ünlü şarkıcı nefes almakta zorlandığını ve acil ameliyat... Haberi Görüntüle

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan lüks aracıyla caddeleri turladı! Otomobilin fiyatını duyanlar ise kulaklarına inanamadı! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan lüks aracıyla caddeleri turladı! Otomobilin... Haberi Görüntüle

YEMEK YEMEK NEYE İŞARET EDER? 

Karnı acıkarak yemek yemek tövbeyi tutmaya, sevilen ve hoş bir gıda ile karnı doyurmak iyilik yolunda sebat etmeye, Hoşlanmadığı bir gıda ile karnını doyurmak tövbe ettikten so a bunu tutmamaya, Karnının aç olduğunu ve yiyecek bir şey bulamadığını görmek hırsını tatmin edememeye delalet eder.

Rüyada hissedilen açlık miktarınca geçimini temin ve dünyaya rağbetindeki harisliğe delâlet eder. Bazı tabircilere göre: Rüyada kendisini aç gören kimseye hayır isabet eder, fakat bunda haris olur. Bir kimse rüyasında çok acıktığını görse o kimse fakirlikten sonra zenginliğe kavuşur ve acıktığı nispetinde servete sahip olur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading