Yandex Metrica

Kariyeri bitebilir? Ünlü şarkıcı nefes almakta zorlandığını ve acil ameliyat olacağını açıkladı!

Kariyeri bitebilir? Ünlü şarkıcı nefes almakta zorlandığını ve acil ameliyat olacağını açıkladı!

Türkiye'nin sevilen ünlü şarkıcılarından olan Zeynep Bastık sosyal medy ahesabından nefes alamadığını ve ameliyat olacağını duyurdu.  

Yaşam

19.04.2024, 13:06

Son dönemlerde Mabel Matiz'in yazdığı ve Zeynep Bastık'ın seslndirdiği 'Lan' şarkısıyla popüler olan ünlü şarkıcı Bastık sevenlerine üzen haberi verdi. 

Mod, Ara, Dargın, Gül Beyaz Gül, Yalan, Bundan Böyle gibi şarkıları seslendiren Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. 

30 yaşındaki ünlü şarkıcının nefes alamadığı ve durumunun ciddi olduğunu açıkladığı bir paylaşımda bulundu. 

Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar peş peşe geldi! Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar... Haberi Görüntüle

AMELİYAT OLACAĞINI AÇIKLADI

Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kulak - burun - boğaz doktoruyla randevum vardı. Meğer ciddi bir deviasyonum varmış ve ameliyat olmam gerekiyormuş.'' açıklamasında bulundu.

Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin yolunu tuttu! Saygısızlığı bitmek bilmiyor! İkinci kez sahneye geç çıktı hayranları mahkemenin... Haberi Görüntüle

''NEFES ALAMAMAK BERBAT BİR ŞEY''

Ameliyat olmak için gün sayan Bastık, ''Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş. Uyuyamadığım ve nefes alamadığım için taktığım bantların sebebi belli oldu böylelikle. Nefes alamamak berbat bir şey dostlar. Gidin görünün kamu spotu saati" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading