Yandex Metrica

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, Marmara, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Doğu Akdeniz gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Marmara ve Ege kıyılarında kuvvetli poyraz bekleniyor

Yaşam

23.01.2024, 22:14

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Niğde, Kayseri, Artvin, Muş, Bitlis, Van, Diyarbakır ve Siirt çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti! Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ FIRTINAYA DİKKAT 

Hava sıcaklığında Önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli, Marmara ve Kuzey Ege'de zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa)şeklinde esmesi bekleniyor.

Rüzgarın Marmara ve Ege bölgeleri ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli, Marmara ve Kuzey Ege'de zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading